• defiant9
    #24
    "Várom a hozzávetőleges arányszámaid hogy pl. a lenti útszakasz kapcsán a járművek mekkora része ami nem lehetne mondjuk hibrid/elektromos?"
    Tehát nincs Dodo55 álláspont, újra csak azt látjuk hogy riogatni tudsz valamivel, de nem tudod hozzávetőleg sem megmondani hogy mekkora a nem kiváltható rész. Nyilván tévedésben vagy itt is, ahogy a képen is látható rengeteg az elektromos/hibrid meghajtással használható gépjármű a városban, akkor is ha te rühelled ezeket és inkább önző módon szennyeznéd a bolygót tovább. Szerencsére a döntéshozók ezt már máshogy látják.

    "Linkeltem róla egy kép és hangfelvételeket is bemutató cikket a témában egyik legnevesebb magyar oldalról."
    Csakhogy az oldal semmiféle információt nem tartalmaz ami alapján a kijelentésed megtehető lett volna. Úgy néz ki hogy te olvasási egy cikket miszerint Kanadában/-15 fokban megy a olajkályha, és erre leírod hogy az elektromos buszok 99%-ban megy az olajkályha ezáltal nincs környezetvédelmi hatásuk. Tehát továbbra is várom hogy milyen információ alapján adtad meg ezt a 99%-os számot. Továbbra sem tudok mást mondani hogy ostoba következtetést vontál le/propagáltál, a valóságot próbálod az elképzelésedhez torzítani, ez visszatérő motívum a hozzászólásaidban.