Bethesda új open world játéka
-
nibron #642 Nekem be-quiet házam van, ott is vannak ajtócskák. Az más, de anno megmértem a légáramot nyitott ill. csukott állapotban. Ugyanannyi volt. Csak csendesebb. Viszont vannak macskáim, úgyhogy az ajtók zárva maradnak a macskaszőr miatt.
Most már SATA3-as meghajtót is nehezen találni. Különben meg inkább egy pcie-s mint sata. A pcie-nél az északi hídról megy, míg a sata a déliről, plusz a sata controller. Pár éve teszteltem egy sata 1300-ast, de nem tom ki volt az, meg azt sem, hogy írásban is tudott-e annyit vagy csak olvasásban. Jelenleg m2-es 7000/7000-esből van kettő, tesztelésből maradt rám. Akkor kaptam amikor megjelent, nem akartam elhinni, hogy írásban is viszi ami rá van írva. A tesztek szerint igen, de eddig még nem találtam olyan alkalmazást ami ki is tudja használni. Az MSFS-el volt a legtöbbet tesztelve, ott a maximum olvasás nem haladta meg a 3500-at. Ergo maga az alkalmazás nem tudja olyan gyorsan olvasni mint amit a meghajtó engedne. Nem mondom, kicsit meglepődtem. Ha letöltök egy nagyobb fájlt és a letöltés súrolja az 1Gbitet, az igazán érdekes, mert a meghajtó kábé 10-15%-on van (amikor ténylegesen ír), míg a CPU legalább 45%-on.