• repvez
    #87
    Még szerencse , hogy nem csak az otthoni információkból kell tájékozódnom. így sokkal több forrásból van véleményem, mint amiket ajánlottál.
    DE én arról beszélek, hogy otthon sokan vannak akinek nincs lehetősége vagy nem tud külföldi információt is olvasni így vagy csak Cilikére vagy az egyoldalú sajtóra van hagyatkozva és a pletykákra amiket hall .

    De pont ezért lenne nagy felelőssége a kormánynak, hogy csak és kizárólag a tényekre és a biztos dolgokra koncentráljon egy kis félreértésre adható okot sem hagyva.
    DE pont ők generálják a legnagyobb káoszt ilyen téren.

    Amúgy úgy látom te lehetnél ott,mert te mindent IS tudsz és mindenkinél jobban.

    ÉS tudod mit jelent az ha valaki csak kivár és azt nézi, hogy a másik mit tesz ? az azt jelenti , hogy fingja sincs a dolgokról és lemásolja a szomszédját. ha tényleg olyan jól tudnák kezelni a helyzetet akkor nem várnának a osztrákokra a szlovákokra, hanem saját döntéseket hoznának és már akkor mikor a többiek nem, vagy ha azt mondja, hogy 2 héttel később jön meg hozzánk valami akkor ha egy időben hoznák meg nálunk is az osztrákokkal akkor pont 2 hét előnyünk lenne.
    DE ugye tudjuk , hogy ez a két hét ez csak a duma része, hogy megnézzék, csak, hogy a többiek mit csinálnak és le tudjuk utánozni ha beválik és akkor tudjuk verni a mellünket, hogy mi milyen faszák vagyunk.