bannerbanner2
  • nibron
    Jah, kicsit belenéztem...inkább túl laza. A 3.percben már levágtam, kollégával fogadtam is, hogy ez féklap nélküli felpörgetés lesz.:D A 10 fokos limiter beállítás után már együtt kacarásztunk. A hajtómű indítás is azért lett kaotikus, mert előtte kicsit "megpiszkálta" a konfigokat, nem tudhatta az elektronika mit szeretne. Az már más kérdés, hogyan reagálta le a szim, hááá vhogy így. Am először azt hittem PMDG, kicsit furcsáltam is a cockpitot, de aztán láttam az efb-t, onnan már értettem, hogy gyári (nem is tudtam, hogy adtak hozzá). Amikor a 20-ashoz megjelent a PMDG, akkor volt nálunk egy buli kollégáknak. szokásommal ellentétben közepesen kapatosan megmutattam azoknak akik nem szimeznek, milyen az FS2020 egy profibb géppel. Kábé az volt ilyen.
    A gpws kikapcsolásakor egy baleset jutott az eszembe. Ha jól emlékszem vmi orosz ajkú banda wiszkizés után zavarta őket a figyelmeztetés, majd kikapcsolás után jól odaverték a gépet. Am szerintem itt a bank angle jelzés helyett is az szólt, de nem kellene ennyire pampognia még annál a profilnál.
    Még nem láttam a 24-et élőben (1 darabig nem is fogom), de az a grafika nem csak a stream miatt olyan, ott vmi nagyon el volt beállítva. Részemről inkább legyen unrealisztikus vagy stilizált, de amikor úgy néz ki egy városrész mint Drezda bombázás után, azt nagyon nem bírom.