bannerbanner2
  • nibron
    szntem felesleges ezen ketyegni, meg a másikat sértegetni. eleve az alapjátékhoz anno 2,5 petabyte tároló szükségeltetett. ami azóta gondolom jócskán bővült. Tibi bácsi alaposan alábecsülte azt a 4tb-os ssd-t:D. vagy csak elírt egy betűt.:) Mennyibe kerülne egy 4pb-os ssd? és ugyanúgy 9g lenne a súlya? hány tonna lenne a játék dobozos verziója? amiből remélem lesz gyűjtői floppys változat.
    személy szerint én sem nagyon szeretem az online dolgokat. főleg amikor határidő van, és nem tudok dolgozni, mert éppen beszart vmi. játéknál nem érdekes, de ha az autodesk fusion360-ban lenne egy apró javítás amire egy egész csapat vár, akkor nagyon frusztráló az éppen nem elérhetés. Altium dettó ugyanez amikor be van dögölve az online. De ez 1 játék, ráadásul semmit sem ér online nélkül. Már a 2020 sem. Ráadásul nem hiszem, hogy pl. az addonok is csak online lennének elérhetőek, hiszen akkor hogyan képzelik a fejlesztésüket? Inkább úgy képzelném el, hogy valamit léptek a nagy mennyiségű illegális felhasználás ellen. De ezek mind csak feltevés, majd meglátjuk mi lesz. Azt tényleg illendő lenne kivárni. Az addonok esetében pl. egy reptér környéke ha részletesen ki van dolgozva, olyan terhelésnövekedést eredményez ami a planétánk szintjén nagyon durva lenne. De van egy rakás futtatható rész is, ami hogyan futna a felhőből, főleg ha futtatás előtt még a gépednek optimalizálnia is kell (ebben pl. a cache csakis problémákat okozhat). Jelenleg ezek nem megoldottak, asobo cuccai pedig elég pure-ok ahhoz, hogy érdekeljenek. Az jobban érdekelne, hogy pl. PMDG hogyan lesz? amikor kell pár év az átíráshoz, de csak azután miután ki van taposva a technológia.
    Úgyhogy részemről némi optimizmus.