nibron#2363
Hagyd már azt az offline/online ablakot. Jelen pillanatban nincs vele dolgod. Bár azt látom nálad is befigyelt már az offline probléma.
Ha ez a 26 óra valid, akkor persze, hogy kicsi az a fájl. Csak kezdő plecsnid van. Amúgy sem egy nagy méretű fájl, csak néhány adatot tartalmaz minden kitűzőről. Az enyém 308 byte és ha azt veszem, hogy kb. 100 óránként ad újabbat, nagyjából 8-nak (max.10) kell benne lennie.
Sosem indítok semmilyen játékot a Steam-en belülről, sem az xbox-ból, experience-ből, stb. Mindig van külső ikon azt használom. Volt már jó pár szívás, meguntam. Keresd meg a "FlightSimulator.exe"-t, ha másképp nem, indítsd el, és a task managerből, megtudhatod honnan fut. Arra csinálj egy ikont a desktopon, majd annak tulajdonságainál állítsd be a rendszergazdai futtatást.
Meg szerettem volna nálam nézni, hogy kezeli ezt a fájlt, de be van kapcsolva a devmode és ha kikapcsolom, visszakapcsol. Így viszont nem tudom megnézni. Nincs most időm vele tökölni, miért "ragad" így be a devmode.
Na szóval ha megcsináltad, hogy tutira rendszergazdával induljon, akkor töröld ezt a fájlt (természetesen előtte mentés), és törlés után indítsd el a szimet. Ha minden ok, újra létre kell hoznia, korrekt tartalommal. Első körben ezt szerettem volna a saját implementációmon megnézni. Azután pedig azt, hogy a dátuma minden kilépés után frissül-e. Ergo az alkalmazás kezelgeti ezt a fájlt vagy sem.