nibron#2278
igen az a fékezés kicsit morbid. szerencsére az életben azért nem olyan könnyű fejre állítani. itt a szimben azért erősen ajánlott pedál a koordinált megálláshoz. az aláfékezés sincs valami jól megoldva.
a 2024-esnél rendszerbeli átalakításokra nem igazán számítok. pedig példának okáért jó lenne már egy jól használható atc. nem is igazán értem, ha egyszer kötelezően használunk előírt fóniát a beszélgetések során, azt miért nem lehet jól algoritmizálni (hiszen már eleve az). azért az elmúlt sok évben addonokban láttunk már elég jó megoldásokat.
a felhők megjelenítésén is kellene változtatni, mert elég brutálisak ezek a pamacsszerűségek. nekem a régebbi megoldások sokkal jobban tetszettek. félek ezt a borzalmat kapjuk ismét.
mivel szerintem a 2020-ashoz használt addonok jók lesznek a 2024-hez is (mivel kitörne a gyalázat ha nem), ezzel eléggé meg van kötve a fejlesztők keze, inkább ez olyan "tessék újból a pénztárhoz fáradni" tipikus esete. mondom nem szeretném, hogy igazam legyen. nos mivel ezt nem lehet csak úgy megcsinálni, ezért pár apróbb új fícsört csak el kell hinteni, amire rá lehet fogni az új változat szükségességét.
mondjuk ebben az esetben részemről sokkal elfogadhatóbb lenne, egy olyan fizetési kondíció, hogy az új fejlesztésekért fizessünk valami átalányt. tehát mondjuk évente ki kellene csengetni valamennyit, hogy az új fejlesztéseket megkaphassuk. azért ez sokkal tisztább üzlet lenne.