Microsoft Flight Simulator 2020
  • nibron
    #1682
    És van még vmi amit nem írtam. A TM pedálját közvetlenül csatlakoztatni lehet a Yoke-hoz. Úgy, hogy ilyenkor csak a poti csatlakozik, az elektronika külön kis dobozkában van amiről ugye meg tudjuk, hogy gyári hibás. A Yoke-on jól működik, és amúgy 16 bites felbontás van minden tengelyen. Több is mint kellene. A HoneyComb 10 bites, de olyan atomstabil, hogy egyesével be lehet állítani. És amúgy oda figyeltek a kialakításhoz, a kisgépes nagyon jó lett, a boeing throttle karjai nagyon jók lettek, mind 2-es mind a 4-es karral. Piszok kényelmes, mert ujjnyi távolságban vannak a gombok, így egy ujj, egy kar. A spoiler és a flaps nem tetszik a népnek, de szerintem nincs vele gond, el van vele az ember. A fékszárnyakhoz esetleg lehet venni pozíciólécet, meg asszem rugós kart. Kíváncsi vagyok meddig bírja, elég jó darabnak néz ki, nagyon gyors válaszideje van (igazából még nem is láttam ennyire gyors vezérlőt), a trimmereléskor szükség is van rá. De pl. a magasságot is lehet ezerrel tekerni, leköveti nem hagy ki. Ha majd megveszed, próbáld ki milyen gyorsan tudod feltekerni a magasságot mondjuk FL100-ről FL390-re. Vagy a 360 fokot körbe tekerni. Meg fogsz lepődni.

    Na szóval az a pedál félreérthető lehet. Arról van szó, hogy a Yoke-ban megcsinálták a pedálhoz az elektronikát és jól is működik. A pedálhoz eredetileg külön elektronika volt egy kis dobozban. És a kis doboz hibás gyárilag. Tehát kisdobozkából kihúzod a FT12-es kábelt, és átdugod a Yoke-ra. Kisdoboz meg mehet ahová való. Magában a pedálban nincs elektronika, csak a poti van benne, annak a kábelje az FT12-es csatis.

    És a legfontosabb. A TM azzal, ahogyan kialakította a Yoke mozgását zseniális. Szívesen adnék egy puszit annak a homlokára aki kitalálta (remélem vmi jóféle fincsi bige (ja juteszembe, azzal is csak a gond van)).
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2023.01.10. 02:11:04