• xrt
    #13
    "A cukrot nem nevezném túl természetesnek, mert a finomított cukor, ..... 19. századig a legtöbb ember nem is találkozott vele."
    "A szilárd cukor felfedezését a 4-7. század közötti időszakra teszik. ..."

    Mielőtt válaszolnál, nézz utána!


    Ez olyan mint a dohányzás minden rossz tulajdonságát előhívó dogma, persze nem előnyös sok tekintetben (Nem furi, hogy sok vírusos, bakteriális fertőzés ellen véd, nem véletlen a füst használata... Nagyon hosszúra vezetne! Mielőtt válaszolj, nézz utána a vallásokban előforduló hasonló dolgokról.). Olyan mint a tej fogyasztása, a kutatások szerint 7-8 ezer évvel ezelőtt káros volt (Bár ellentmond az hogy, akkor anyatej hogy is jön a képbe? NONSZENSZ az állítás!!!).

    "Ha értelmezve olvasol, akkor nem azt írják, hogy a zsír úgy általában káros,..."
    Sajna értelmezve olvasok, nem a propagandát. Vicces amikor arról olvasok, hogy a sok cukor, zsír, gyorséttermi kaja felelős a hízásért. No Magyarázd meg meg, hogy egy zsömlébe rakott hússzelet, saláta, fűszer miben különbözik egy sült hús fűszeresen kenyérrel elfogyasztott ételtől (gondolatébresztőként, úgy hívják hogy pl. hamburger)!

    "Hanem azt mondják, hogy a túlzott zsirfogyasztás, vagy bizonyos típusú zsírok fogyasztása káros..."
    No itt fogtad meg a dolog lényegét.
    Tudtad, hogy pl. a szalomonella minden ember bélrendszerében jelen van? És akkor lesz szalmonellás az ember ha ez a baktérium túlsúlyba kerül? Ezért kell pl. mellékhelység használata után mindig kezet mosni? stbstbstb....