• xrt
    #20
    Off folytatódik, de ezt le kellene zárni!

    "hogy a drága gravitoni/ tor rent/ MichioKaku, akármilyen nevű személynek akinek még a természetes kiválogatódás megértése is nehezére esik fölösleges magyarázni akármit is mert vagy nem fogja fel, vagy félremagyaráz, vagy hülyeségeket beszél... főleg tizenvalahány alreg után."

    No ez hogy kapcsolódik hozzám??? Mert aki tisztességesen válaszolt, ahhoz intézted. Itt TE kezdtél el trollkodni!
    Nekem nem fér bele, hogy más néven is regisztráljak! Ha hibázok, ami előfordul, nem másik nevet kezdek használni, hanem elismerem hogy nem volt igazam.


    "a cikkhez meg... mégis minek szóljon hozzá az ember ha az egyik oldalon vannak az ilyen gravitoni féle félkegyelmű emberek, a másik sarokban meg a hozzád hasonló vérpistisék akik egyből az ember torkának ugranak egy pár szóból álló mondat után? huh?"

    Nem veszed észre magad, hogy saját magadról beszélsz?! A cikkhez nem akarsz hozzá szólni, akkor miért teszed a kommentelőkkel kapcsolatban??? Egyszerűen ne olvasd... Nem merem azt mondani hogy nem reagálok az ilyen idióta megnyilvánulásokra. Nem bírom amikor egy logikus kérdésre valaki azt mondja, trollkodás. :(
    Ja és kinek is ugrottam neki? Egyáltalán olvastad az első hozzászólásom? Mert ebből úgy tűnik nem, és csak véletlenszerűen ugrasz neki embereknek...

    Szánalomra méltó vagy, sajnállak!
    Utoljára szerkesztette: xrt, 2019.12.02. 01:57:34