Azért szemtelenség tőled érvelési hibára hivatkozni mert te szakmányban tolod azt. Nem kell messzire menni. Pl. a #68-ban is prekoncepcióval élsz, miszerint én biztos azért írtam, hogy szemtelen vagy, mert abban az esetben nem lett volna igaz az adott hivatkozásod. Ha így lett volna, nem szemtelent írtam volna, hanem hazugot. Érdemes elmélyedni kicsit a magyar nyelv rejtelmeiben legalább addig a szintig, hogy feltűnjön a szemtelen és a hazug szavak különbsége.
A demokráciának az egyenlőségre való törekvése is zsákutca. Ha tömegeket akarsz egy szintre hozni, akkor az alacsonyabb szint felhozása nem igazán fog menni, inkább a magasabb nívó degradálása során érhető csak el egyenlőség. Az egyenlőség nem jó, mert a magasabb kvalitású embereket belekényszeríti egy határvonal alá (a középszerűségbe), ahol kiválóságuk nem mutatkozhat meg sőt, eltöröltetik.
A globalizmus eredményezte világkormány internacionalzmusa ugyanazt a rombolást jelenti, mint a bolsevizmus internacionalizmusa, eltörölve nemzeteket és kultúrákat, nivellálva az emberiséget, dogmaként letagadva a különbségeket és erőltetve a devianciát. Kim Ír Szen és fia helyett olyan példákkal kellett volna előjönnöd, akik nem a modern világ, zsidó ideológiáinak elfajzását követik és formálják, hanem visszamenni a múltban valódi "egyszemélyes vezetőkért", mint pl. legendás magyar királyaink, fejedelmeink vagy másokért az ókorból, ahol bizony hosszú századokon keresztül működött a meritokratikus hierarchia. A hűbéri rend egy nagyszerű társadalmi rendszer lényeges eleme volt, ami biztosította a minőségek szétválasztását. Amíg szakrális eredete volt az adott berendezkedésnek, nem kerekedhetett felül az egyéni eltévelyedés, a teokratikus metafizikai hagyománytöredékek kiiktatták azt. Mihelyst megszűnt a szakralitás, felszínre kerültek a zsarnoki elemek, még így is pozitívabb összképet alkotva, mint a moder társadalmakban.
Ebből kifolyólag (is) látható, civilizációnk az ókortól napjainkig nem fejlődött, hanem hanyatlott, ha pedig részeit vizsgáljuk is erre a következtetésre jutunk; a progresszió hazugság, félrevezetés.