• defiant9
    "Persze hogy nem tévedtél. Te aztán soha. Neked mindig igazad van. "
    Itt párszor tévedtem, akkor be is ismertem, de ritkán reagálok olyan hsz-re ahol nem látom tisztán a hibát. Ellenben te egyszer sem ismerted be hogy nincs igazad. Akkor most ki a gyermeteg? Ha vádaskodsz legalább abba gondolj bele hogy rád nem igaz-e. A tényekkel szemben én is meghajlok csak ilyen felőletek ritkán jön, inkább csak a szubjektív véleményeitekhez, vágyaitokhoz akarjátok folyamatosan torzítani a valóságot. Ez viszont hibaforrás, amire én rámutatok.

"vagy vidéki tehát szerinted buta"
    Ez is érvelési hiba. Ilyet nem állítottam. Ellenben olyat állítottam hogy a demográfiai eloszlásban képzettség szerint van más eloszlás tartozik egyes településtípusokhoz. Illetve pl. olyat is állítottam hogy a korrupció elfogadottsága és ezen végzettség közt szintén van pozitív korreláció.
    Ezek tények, és lehet hogy neked nem tetszik ezért nem is tudsz érvelni ellenük mással csak személyeskedéssel. Rövidke hozzászólásod is gyakorlatilag csak érvelési hibákat tartalmazott, konkrétumot nem. Ez többé kevésbé a megszokott színvonal. Talán még a fizikai erőszakkal ismételt primitív fenyegetés ami hiányzott a végéről.