• dyra
  #25
  Nem lényegről megy a vita. Globális probléma és nincs globális válasz. A politikusok tojnak az egészre. Vagy tudnak valamit vagy tudják, hogy nincs mit tenni vagy nem tudom. Kíváncsi vagyok mikor lesz a következő klima konferencia ahol megegyeznek, hogy 2800-tól 0%-ra csökkentik a világon a kibocsájtást aztán mikor hazamennek a saját sajtójukkal megsüvegeltetik magukat micsoda fantasztikus megállapodást kötöttek.

  Itt van ez az Uniós egyszer használatos műanyagok betíltása. Nagyszerű. Tettünk egy alig értelmezhető lépést a tisztább környezetért közben meg ontjuk kifelé a műanyagot ettől független azáltal, hogy az ipar mostanra szinte semmit nem javít hanem csere. A régi cuccok meg kuka. Az egzisztenciális dolgokat kellene megváltoztatni a megtermelt javakat igazságosan elosztani persze ilyenkor lekommunistázzák az embert csak ha így marad akkor mindig emberek milliárdjai fogják magukat szétszakítani, hogy vagyonuk legyen.

  Személy szerint amit tudok megteszek, áttértem a vegan táplálkozásra amiből lehet használtat veszek, csapvízet iszok, szelektíve gyűjtök mindent, sokáig használom a cuccaimat amit lehet javítok, csak úgy érzem magam mintha tornádóban pukiznék.

  Az emberek 90%-val nem lehet érvek mellett beszélgetni az egyén felelősségét szinte mindenki tagadja és az államtól meg a jó istentől várja a megoldást.

  Kb aki egy kicsit is képes a tények mellett gondolkodni látja, hogy falnak megyünk. Döbbenetes mi folyik a világban most.