• TokraFan
    "Nekem miért kéne bizonyítanom, hogy a kormány a keresztény értékrendje miatt hozott egy olyan döntést, hogy a papok bemehetnek a suliba?"

?? Azért, mert a kétharmad kapcsán hivatkozol erre folyamatosan, ami szerinted a keresztények arányát hivatott igazolni, vagyis azt, hogy az ország túlnyomó többsége vallásos és igényli a hitoktatást! A saját érveidet sem érted?
    És nem, nem azt írtad, hogy "többek között az értékrendjük miatt választottak meg...", hanem az egyetemi kutatás ellenében hoztad fel az egész kétharmadot érvként azt bizonygatva, hogy a kétharmad alapján nyilvánvalóan sokkal több a vallásos ember, ami szerinted hitelesebb mérőszám mint az egyetemi kutatásé. De ezt az állításodat nem támasztja alá a kétharmad, mert nem tudod bizonyítani, hogy vallási okból kaptak ennyi szavazatot?

"Tedd mellé milyen volt a módszertan. Ja fogalmad nincs. Csak hivatkozol megint a "tudományra" és elvárnád, hogy elfogadjam."

Egyrészt, a tanulmányban -mint minden esetben- természetesen le van írva, mit mértek, milyen mintán, hol, mikor satöbbi...Minek írjam le én is, ha ott van a dokumentumban, nem tudsz olvasni? Másrészt, itt egyedül te várod el, hogy a totális semmire elfogadjuk a kijelentésedet! Én alátámasztottam egyetemi kutatási adatokkal az enyémet, te viszont az ég világon semmivel a tiédet. Mit nem értesz ezen?