• dyra
    "Hiába nyomjátok ezt az erőlködést "a tudomány is csak HIT" című butasággal, természetesen ebben is _tényszerűen_, és bizonyíthatóan tévedtek!"

De hit. Egészen addig amíg nem vagy képes ellenőrizni az állításait. Ne keverd már a tudást a hittel. Nem ugyanaz. És mivel nem vagy tisztában a hit fogalmával és működésével frankó el is hiszel mindent amit pl egy egyetem ad ki mert az "tudományos" és "visszaellenőrizhető". Igaz nincs rá lehetőséged de "biztos" úgy van. Nyugtatod magad, hogy csak tanulás kell hozzá. Na ne röhögtess. És akkor az utolsó pillanataidban nem fogsz "isten" felé fordulni? Nem marad benned semmi kétség hogy talán mégiscsak van isten?

Orosz László remélem megvan ki ő. Az apja azt hiszem református lelkész volt. Ahhoz képest meglehetősen racionális figura lett.

Meg kell tapasztalni a dolgot különbem semmit nem tudsz róla. Aki nem próbált meg hinni istenben abból sosem lesz "jó" ateista. Honnan tudná mit tagad?

Te ennek a folyamatnak annyira az elején vagy mint én kb 10 éves koromban. Akkor mantráztam folyamatosan mekkora baromságok vannak a Bibliában és hogy a tudósok mindent be tudnak bizonyítani amit mondanak.

A hívőt nem érdekli. Az agyának a jobb agyféltekéjével képzeli el istent nem ballal. Ott pedig nem a racionális gondolatok hanem a hit, a remény, az ábrándozás és hasonlók vannak.

Isten létezését nem tudod cáfolni se bizonyítani. Se te se a tudományod.