• molnibalage83
    #86
    Nem, kurvára nem az. A természetes állapotban a Nap az, de még ez is meg tud borulni, ha túlszaporodnak az állatok és saját környezetüket kinyírják vagy más környezeti behatástól.

    Képtelen vagy felfogni azt, hogy attól, mert a Nap süt és évről évre újranő a növényzet egy része, attól szó nincs arról, hogy pusztán ez egyensúlyba legyen. Te úgy tekinteted, mintha az egyetlen előrehajtó erő a rendszerben a Nap lenne. Ez orbitális marhaság.

    Az marha populáció azért lehet olyan nagy méretre és olyan sűrűn elhelyezve, mert az ember és a technológia megteremti az ehhez szükséges feltételeket. Tehát a természet SOHA nem tudna semmilyen hasonló méretű és jellegű állatot fenntartani, mert az természetes környezet ehető biomassza hozama röhejesen kevés ehhez. Tudod, növénynemesítés, műtrágya és többi.

    Mondom, LÖVÉSED nincs semmiről láthatólag. Nem vagy képes olyan basic dolgokat megérteni, hogy az valami röhej kategória. Mintha úgy akarnál relativitás elméletről vitatkozni valakivel, hogy a négy alapművelet sem megy.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.11. 13:02:52