• molnibalage83
    #80
    Utolsó kísérlet a saját balfasz szövegeddel....


    Ha ezt a takarmányt nem szarvasmarháknak, hanem mondjuk elefántoknak, zebráknak, kafferbivalyoknak adnánk, akkor pontosan ugyanannyi metánt finganának ki, mint a szarvasmarhák. Ha hagynánk az élőhelyeket békén, akkor a füves szavannák lennének túlsúlyban, akkor is ez lenne a felállás, elefántok, zebrák, gnúk, antilopok finganák tele a légkört.
    Egyébként nagyon leragadtál a metán kibocsájtás körül, a hús<->vegán étrend kapcsán nincs észrevételed?


    A takarmány mennyisége egy változó. Nincs olyan, hogy ha másnak adnánk. Az csak azért van, mert az emberiség átformált a a környezetet és fosszilis alapon működik a mezőgazdaság is.

    Azért van takarmány, mert mi irtottuk ki az erdőket és mi termeljük olyan terméshozammal a növényeket, amire az anyatermészet magától képtelen. ---> Nincs se termény ---> Nincs annyi vadon élő állat sem szarvasmarha helyett, mert az emberiség adja ehhez a szükséges erőforrást.

    Tehát nincs annyi állat sem, nincs annyi élőhely, és nincs annyi kaja sem. Tehát marhatenyésztés nélkül több erdő és kevesebb metánforrás lenne sőt, a tenyésztés hiánya miatt egyéb externáliák sem.

    Ha ezek után ezt nem érted meg, hogy mennyire bugyutaságot írtál, akkor senki sem tud segíteni rajtad. Csak idéztem a kommeneted.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.10. 23:05:19