• hypno
  #13
  Szerintem annyira nem nézte be.
  A Föld népességének közel 10%-a az EU-ban lakik. Ráadásul a föld teljes lakosságának vásárlóerejét meglehetősen felülreprezentáló 10%-a.
  A Google meg pont olyan szemétláda, mint a Microsoft és bőven visszaél az erőfölényével. Ahol a sarkukra állnak, ott meg visszakozik. A kínai piacon - tök ingyen - hajlandó még cenzúrázni is, csak jelen lehessen.

  Ha jól értem az EU nem vár mást tőlük, csak hogy tartsanak be olyan szabályokat, amiket az USA-ban meg sem próbálnak kijátszani, mert állami erővel egyszerűen feldarabolják a céget.

  Nem volt olyan nagyon régen, amikor a Microsoft úgy építette be a Windowsba az ingyenesen az Internet Explorert, hogy azzal gyakorlatilag 5 év alatt kivégezte a Netscape Navigátort. Ezután 5 évig gyakorlatilag szart se fejlesztett a IE-n.
  HÚ DE JÓ VOLT AZ NEKÜNK! Csak akkor kezdett kapaszkodni, amikor a Netscape nyilvánossá tette a Navigator forráskódját és létrejött a Mozilla alapítvány, meg a
  Firefox.

  Szóval azért annyira nem jó dolog, amikor valakinek monopóliuma van, mert az ember már csak olyan, ha teheti, akkor visszaél a hatalmával.