• overseer-7
    mindenki tudja, hogy nem a keresztény vallást védelmezik a migráció ellenes szövetségek, hanem a keresztény ÉRTÉKRENDET.

A hatásosabb propaganda miatt a kereszténységet fel kell karolni.. bele kell kapaszkodni.
    Nem mehetünk csak úgy neki a retorikában a migránsoknak és az iszlámnak.
    Mert akkor rasszisták vagyunk, és idegengyűlölők.
    Ha a kereszténység mellé állunk.. máris jobb színben tűnünk fel, mint egy kopasz szkinhed.

Ez stratégia. Inkább álszent és képmutató vagyok.. cserébe HATÉKONYABB.. és elérem a célomat.

Én személy szerint ennél sokkal durvábban tolnám mint a kormány.
    Minden eszközt felhasználnék.. minden szervezetet kihasználnék, hogy elérjem a célomat.

Ha én lennék a kormány helyében.. A migránsok felgyújtanák a parlamentet..
    de csak egy kicsit, hogy könnyen helyre lehessen hozni és ne keletkezzen nagy kár.
    Több embert módszeresen meggyilkolnának.. Fegyveresen, katonai ruhában és felszereléssel.

Viszont erre hivatkozva elrendelném a zéro toleranciát és a tűzparancsot.
    Gyüj-ipari tőtáborokba gyűjteném a migránsokat ahol az élelmiszer fejadagokért napi 12-16 órát kellene dolgozniuk.

Az élelmiszert azokkal a "kuponokkal" lehetne megvásárolni amit a munkáért kapnak. Nehogy azt lehessen mondani, hogy rabszolga tartó vagyok.

Miközben teli torokból ORDÍTOM a médiában, hogy veszélyben a kereszténység és a terroristák ki akarnak irtani bennünket.

Én ezt tenném..