overseer-7#35
mindenki tudja, hogy nem a keresztény vallást védelmezik a migráció ellenes szövetségek, hanem a keresztény ÉRTÉKRENDET.
A hatásosabb propaganda miatt a kereszténységet fel kell karolni.. bele kell kapaszkodni.
Nem mehetünk csak úgy neki a retorikában a migránsoknak és az iszlámnak.
Mert akkor rasszisták vagyunk, és idegengyűlölők.
Ha a kereszténység mellé állunk.. máris jobb színben tűnünk fel, mint egy kopasz szkinhed.
Ez stratégia. Inkább álszent és képmutató vagyok.. cserébe HATÉKONYABB.. és elérem a célomat.
Én személy szerint ennél sokkal durvábban tolnám mint a kormány.
Minden eszközt felhasználnék.. minden szervezetet kihasználnék, hogy elérjem a célomat.
Ha én lennék a kormány helyében.. A migránsok felgyújtanák a parlamentet..
de csak egy kicsit, hogy könnyen helyre lehessen hozni és ne keletkezzen nagy kár.
Több embert módszeresen meggyilkolnának.. Fegyveresen, katonai ruhában és felszereléssel.
Viszont erre hivatkozva elrendelném a zéro toleranciát és a tűzparancsot.
Gyüj-ipari tőtáborokba gyűjteném a migránsokat ahol az élelmiszer fejadagokért napi 12-16 órát kellene dolgozniuk.
Az élelmiszert azokkal a "kuponokkal" lehetne megvásárolni amit a munkáért kapnak. Nehogy azt lehessen mondani, hogy rabszolga tartó vagyok.
Miközben teli torokból ORDÍTOM a médiában, hogy veszélyben a kereszténység és a terroristák ki akarnak irtani bennünket.