• Irasidus
    #343
    Te írtad, hogy szerinted az operációs rendszerek tökéletesen működnek, ergo te gondolod, hogy nincs olyan program, ami nem tartalmaz hibákat. De úgy látom, megint megmondod, hogy én mire gondolok, sőt, még értelmezhetetlen nyelvészeti zsonglőrködésbe is kezdesz - "és ebből következik nálad hogy a programok elvi szinten sem lehetnek tökéletesek. Wow." - mi az, hogy elvi szinten tökéletes valami? :O Ennek van értelme szerinted?

    "Senki sem állította hogy a jelenlegi önvezetők jók. Momentán tudtommal semmi törvényi szabályozás nincs rájuk (nem néztem utána, lehet hogy van), az biztos hogy messze nem kellően szigorúak. Ezen mindenképp változtatni kellene. Azonban a jelenlegi szitu nem zárja ki azt, hogy a jövőben más legyen. "

    Ezt állítottam. Viszont a jó fogalma relatív, és ezzel lehet maszatolni. Mennyire jó, és mihez képest? Mi az amit elfogadhatónak tartunk? Ezen megy a vita. Mert lehet szabályozásokat tenni, és lehet über biztonságossá tenni, de ez mindenképpen növeli az árat, nem kicsit, viszont nem tudjuk, hogy ez a jobb mennyivel jelent jobbat. Annyival, mint definat9 szerint az űrhajózás, vagy annyival mint egy ember? Utóbbit kétlem. Ennyi lett volna a mondandóm, csak te nem olvastad az elején, vagy elfejetetted, vagy mit tudom én.

    "A felhozott ellenérveket meg sem próbálod cáfolni. De igazad van :) Folytasd még kérlek, ha valakinek eddig nem volt kellően színes képe a (fórumon megmutatkozó) jellemedről, akkor most majd lesz. "

    Nem tudok, és nem is áll szándékomban olyanokat cáfolni, hogy az operációs rendszerek tökéletesen működnek, vagy a vannak tökéletes, és hibátlan programok. Ez olyan hit-vita lenne, mint, hogy a föld-lapos-e. Értelmetlen, és meggyőzhetetlen vagy. Ilyenkor nem vitatkozom, hiszen bárki aki olvassa, használ szoftvereket és látja, hogy nincs igazad. Ehhez nem kell lemennem kutyába, és tételesen cáfolni eme hülyeségeket. Elég hallgatni.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.12.18. 13:30:03