• cylontoaster
    #342
    Az a baj, hogy bazinagy érvelési hibát alkalmazol, sokszorosan. Bárki más tenné te már linkelnéd és üvöltöznél, de így persze nem baj.

    Tudok példákat hogy egy program tartalmaz hibát, (tévesen azt gondolod hogy nincs olyan ami nem tartalmaz), és ebből következik nálad hogy a programok elvi szinten sem lehetnek tökéletesek. Wow.

    Senki sem állította hogy a jelenlegi önvezetők jók. Momentán tudtommal semmi törvényi szabályozás nincs rájuk (nem néztem utána, lehet hogy van), az biztos hogy messze nem kellően szigorúak. Ezen mindenképp változtatni kellene. Azonban a jelenlegi szitu nem zárja ki azt, hogy a jövőben más legyen.

    Lásd: "de hozzátette, Autopilot nem teljes értékű robotpilóta, és erre több módon is felhívják vásárlóik figyelmét."
    Egy deklaráltan nem önvezető autót nem lehet önvezetőként alkalmazni. Szerinted az alma egy szar barack, grat.

    Hárman állítanak neked valamit, a háromból ketten biztosan jobban értenek nálad a programozáshoz, de persze neked van igazad. Konkrétumokat jóideje nem állítasz, csak hasraütve kijelentéseket teszel. A felhozott ellenérveket meg sem próbálod cáfolni. De igazad van :) Folytasd még kérlek, ha valakinek eddig nem volt kellően színes képe a (fórumon megmutatkozó) jellemedről, akkor most majd lesz.
    (Érdekes, hogy a fórumon mindenkivel lehet egyenszinten beszélgetni, csak veled nem. Te nem tudsz beszélgetni, csak mások által írt dolgokba belekötni - jogosan vagy sem. Szerinted a vitastílusod végtelen kifinomult, miközben magaslóról, a másikat szarnak nézve és végtelen beképzelten írsz állandóan. Akkor már inkább a Molni féle indulatos stílus.)
    Folytasd pls.
    Utoljára szerkesztette: cylontoaster, 2017.12.18. 13:20:33