• Irasidus
    #337
    Egyáltalán nem irreleváns. Az autonom rendszerben az ember adja ki a parancsot, míg az önvezető rendszerekben a parancsláncból kizárja az embert. Az emberek bizonyos dolgokban mindig jobbak a számítógépeknél. A tevékenységeinket, döntéseinket, és problémáink megoldását végezzük, nemcsak a száraz intelligenciára hagyatkozunk, hanem a nagymértékben párhuzamos feldolgozáson alapulva - absztrakt módon, mind ösztönöknek, és józan eszünknek, és talán az egyik legfontosabbnak, élettapasztalatunknak köszönhetjük a döntéseinket. Ezt adná át az ember egy számítógépnek. No...

    ""Melyik állításomat cáfolta?"-> "Ezért sem engedi sehol a világon, hogy ember éltét kizárólag számítógépre bízzák."""

    Aha, tehát szájba kell rágni? Ok, Ezért sem engedi sehol a világon, hogy ember éltét kizárólag számítógépre bízzák, eddig. Ez az első eset, példa nélküli.

    "A kártyavár akkor dől össze ha az alját kiütik. Ez egy oldalágon lévő marginális adat. Számít valamit ha azt mondom hogy tíz, száz, ezer vagy millió? A lényeg hogy ma már program számolja, régen meg emberek számolták három hónapon át."

    Rizsa. Hol van a több tízezer pályádat, amit vizionáltál? :D A lényeg, hogy ember számolja ki, csak lényegesen gyorsabban, mivel ma már nem kell feltalálni a pályaszámítást, és pályákat, ma már rengeteg táblázat, diagram, és formula segíti az embert. No, meg a számítástechnika. Viszont te azt állítottad, a rakéta mondja neg, hogy hova kell mennie, az emberi döntést kiküszöbölve. Ami tényszerűen nem igaz.