• Irasidus
    #81
    "Viszont, ha az emberiség nagy része, és a befolyásosabbak szinte mindegyike így gondolja, akkor, hogy a francba lehetünk ekkora marhák, hogy tonkretesszuk ezt a gyönyörű bolygót?"

    A környezetvédelem viszonylag újkeletű dolog, körülbelül a 70' években kezdődött, és még mindig nem vagyunk a végén. A legtöbb ember nem gondolkodik ilyeneken (ismerős lehet ez neked...), csak él a mának. Nehéz lenne az afrikai nyomnegyedben ilyen gondolatokat elültetni, de még itthon is nehéz a proliknak elmesélni miért jó a szelektív gyűjtés. Szóval az emberi butaság miatt. Szerintem ez magától értetődő dolog...

    " NASA, meg mondjuk Elon Musk helyében én inkább azon dolgoznék gőzerővel, hogy a lehető legtöbb ismert lakható bolygóra eljuttassak biztonságban mindenféle olyan élőlényt, ami által az Élet képes lehet megvetni a lábát szerte a galaxisban, hátha az idők folyamán belőlük kifejlodhet valami tényleg értelmes lény."

    És mivel, a csak mesében létező hiperhajtóművel? Túl sok scifit néztél, mert ilyen nincs. Sajnos nem létező dolgokon nem lehet dolgozni... Így más a prioritásuk, mondjuk úgy, olyan kutatás ami lehetséges. És egyenlőre nem tudjuk, van-e lakható bolygó, persze a ha bulvárban megjelent dolgokra gondolsz, mint lakható bolygó, akkor tévedsz... Amúgy az evolúciónak nincs iránya, így nem biztos, hogy évmilliárdok múlva kifejlődne ott bármi értelmes is.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.12.08. 06:25:07