• SODRAAS
    #61
    "Tehát, azt mondod, én azért tartom elrogyantnak, mert hivatalosan tagadják az ufok létezését?"
    Miért nem így van? Ha az lenne a hivatalos verzió, hogy van aki és köztünk járnak, te akkor is azt mondanád mindegyik állítólagos szemtanura, hogy bolond?

    "És mond csak melyik hivatal tagadja, és nyilvánítja bolondak őket?"
    Hát kb mindegyik, nem? Mivel azt mondják egyedül vagyunk és aki mást állít az képzeleg.

    "Viszont láthatólag erős véleményed van, miszerint tényleg jártak itt, és szemtanuk egy része gazat mond. Melyik része? És, hogy döntötted el, onnan a kényelmes fotelodból, hogy ki mond igazat, és ki hazudik?"
    Én azt írtam akadHAT köztük olyan, nem mondtam, hogy biztos, csak, hogy nem zárható ki.

    "Hogy mire alapozod, az nem derült ki, mint ahogy az sem, hogy mire alapozod azon állításod, hogy máshol is van élet. Pedig érdekelne, hogy ezt honnan veszed. Ez így alaptalan magánvélemény, konteóval fűszerezve."
    Pedig leirtam, olvass kicsit figyelmesebben! Az univerzum méreteit tekintve SZERINTEM! Valóban magánvélemény egyáltalán nem állítottam mást. Simán tévedhetek is. És te mire alapozod, hogy nincs máshol élet? Mert eddig állítólag nem találtak? Biztosat te sem tudhatsz, szóval ez is csak feltételezés ;) Amúgy a válaszom eredetileg AcsMarci feltételezésenek a kiegészítése volt:
    "Tegyük fel, hogy igaza van, és van egy szervezet amelyik nem szeretné, hogy az ilyen dolgok kitudódjanak. Vajon megvárják, hogy véletlenül/szándékosan egyszer elszólja magát, avagy inkább kiiktatják, mielőtt lehetősége lenne rá?"