• Irasidus
    #122
    Elképesztő, mennyit tudsz ömlengeni egyetlen bekezdésnyi írásomra, csak arra nem reagálsz amit neked írtam, és lényeg lenne. Másrészt megint olyanra válaszolsz, amit nem neked írtam. Ezért leírom neked még egyszer a mondandóm lényegét:

    Az elmélet nem az jelenti, hogy elméleti tudomány. Nem érted a tudományos terminusokat az a baj, és a hétköznapi elmélkedés szóval vonsz párhuzamot. Ez nyelvészkedés, és nem definitív értelmezése a Tudományos Elméletnek! Ez a probléma. A Tudományos Elmélet megértéséhez nem elég egy szótár, ugyanis ez a fogalom sokkal több magyarázatot igényel, és mélyebb ismeretet mint amit egy szótárban, vagy két mondatban le lehetne írni. Lehet újdonság lesz, de a szótárak sem mindig pontosak, vagy helyesek, és még el is térít a mélyebb ismerettől, mert aszt hiszed érted, ha elolvasol egy szótárat, akkor már érted is miről van szó. Láthatólag nem érted.

    Másrészt egyenlőre még mindig nem bizonyítottad be, hogy te egy szótárból nézted, és nem a gyakorikérdések.hu-ról másoltad be, viszont tőlem folyamatosan követelsz. Viszont örülök, hogy végre sokadik hsz.-edre megkérdezed (khm, elvárod), hogy ugyan mondjam még is mit értek Tudományos Elmélet alatt. Ezek szerint kíváncsi vagy végre arra, hogy a másik mit mond? Nos, mivel szeretitek a videókat, és úgy általában külső forrásokat, ezen ponton had adjam át a szót, egy nálam sokkal sokkal jobb előadónak, a brit Királyi Intézetből:


    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.11.04. 08:50:45