Nioh
-
Zozo0122 #99 Na jó, akkor még egyszer:
Van, ahol az egeret szeretem és van ahol a kontrollert. A soulslike játékokban az egeret szeretem. Azért, mert HA jól tudsz játszani ilyen játékokat egérrel (elvileg nekem kéne tudnom, mert a 3 gameben + az olyanokban mint pl. a Lords of the Fallen összesen van 1000+ órám, de lehet 1500 is), akkor felül tudsz lépni a kontroller "előnyén", mert megtanulod olyan gyorsan használni a menüt mint azzal (+ez fokozható, ha eleve kevés tárgyat tartasz az inventoryban), sőt előnyt nyersz, mert jobban célzol íjjal és főleg varázslatokkal. Tudod hányszor nyertem hirtelen fordulásból szemmértékkel kasztolt varázslattal pvp-ben? Ezt lehetetlen kontrollerrel megcsinálni. :)
A problémám abból adódik, hogy tökre érződik a hülyének nézés és az újabb bőr lehúzása. Kapjuk a portot, oké, + pont. DE nincs egér támogatás. -1 pont, hát nem lehet normálisan megcsinálni valamit? Na és akkor még 1 mínusz pont, mert pár nappal előtte jelentik be. Gratulálok
Hát akik mondjuk előrendeltek? Azok ilyenkor mit mondjanak?
Az üzletpolitika a bajom, meg hogy itt szó nincs arról, hogy kicsit is éreznénk, hogy értünk van, hanem csakis a pénzért.
Ha a kiadó egyébként nem szokott egértámogatást adni más játékoknál sem, akkor is kellett volna itt. Meg kellett volna kérdezni, hogy souls játék kedvelők, legyen egér támogatás vagy nem? Kibírtok érte 1 hónap csúszást? Persze, csak minél többen élvezhessék.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.11.03. 17:51:08