• gforce9
    #141
    "Ha a nép attól elfordul, akkor nem kellene vizsgálni az okát?"
    Minek vizsgálni? Az ember hülye, főleg tömegben, pl összeverődik FB-n egy csoport és terjesztik a hülyeséget mind a gyógyszerek ellen mind a vajákosság mellett. Nem igazán értelek, látszik mitől van ez a jelenség.

    20 mp keresés után hirtelen:
    http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop425/0019_1A_Megelozo_orvostan_es_nepegeszsegtan/ch06s02.html

    De az általános átlagéletkor növekedést is vehetjük egyértelmű alátámasztásnak.

    "hogy igenis lenne mit javítani a "modern" orvostudományunkon."
    Persze természetesen és javítanak is folyamatosan, még csóringer, általános egészségügyben elmaradott kishazánkban is:
    szintén 20 mp-es keresésre:
    http://www.dehir.hu/debrecen/tobb-mint-egymilliardos-tamogatast-kapnak-a-debreceni-egyetem-kutatoi/2017/07/12/

    "az ember placebó öngyógyítása megközelíti a sugárkezelésen átesett emberek gyógyulásának mértékét, úgy, hogy lehetséges, hogy közben sokkal kevesebbet szenvedtek mellékhatásoktól!" Erről hozz releváns statisztikát szakportálról, mert nekem ez így nem hihető.

    Másrészről az orvosi kezelések nagyonnagy hányada az emberi test öngyőgyító hatásán alapul, azt segíti vagy épp használja ki, mint a sugárkezelés is. Koncentráltan pusztítja a daganatos és egészséges sejteket is, aztán az öngyógyítás helyrehozza. Ha tökéletesen sikerül a dolog egészséges sejtek lesznek a végeredmény, ha nem sikerül jól meg nem. Sajnos a daganatos betegségek gyógyítására sok esetben csak kétélű fegyver áll rendelkezésre egyelőre, de a semminél jobb, mert esélyt ad a túlélésre növeli a túlélési százalékot. Ha nem így látod, akkor ahogy írtam is releváns statisztikával alá kell támasztani.


    "Figyelj, itt már népszavazni is akarnak a homeopátia betiltásáról" Technikailag megoldható, szakértelem annyi kell hozzá amit a 8 általános ad. Az, hogy értelme mennyi lenne az más kérdés. Fontosabb lene az, hogy a tanult orvosok közül a szakma önmaga gyomlálja ki az ilyen idiótákat. De hát ahogy korábban is írtam, minden a pénzről szó és a valódi szakértelem csak másodlagos és a háttérbe szorul, ha nagy összegekről van szó.

    "De azért nehéz elhinnem, hogy a homeo mögött komolyabb betegségben szenvedők lennének."
    Nem ez a gond vele. Hanem az, hogy egy olyan személeltet ültet a társadalomba, ami a valódi orvoslás kerüléséhez vezet. Mindaddig kisebb bajról beszélünk, ha csak saját maga kerüli az orvost. De amikor már a saját gyerekeit is kuruzslóhoz viszi a szülő, onnantól kezdve számomra kimeríti a szándékos veszélyeztetés fogalmát. És !!nem!! ebben a kérdésben nincs joga hülyének lenni a szülőnek. Láttam már oylan posztot, hogy lázas gyerek mellől a szülő facebookon egy SZÁMOT kért a csoporttól, ami hatásos ellene (valami barom számmisztikás csoport volt). És ez 2017-ben a társadalom szerint rendben van?

    Vajon hány súlyos betegséget vagy halálesetet okozott már ez? Erről nem lesz statisztika mert minden egyes esetet ki lehet magyarázni, arra hivatkozva, hogy "hát nem tudtam" vagy "nem gondoltam volna" vagy "nem bízok az orvosban" és az idióta csoporttagok meg még bólogatnak is rá. Ezen csak felbaszom az agyam úgyhogy nem is folytatom....