PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Zozo0122 #660
    Mi a franc megy itt. Ezek a burkolt oltások meg senki nem tud játszani elég visszás. Meg így kb. minimum meg van kérdőjelezve az, amit én is írok. Mert hogy nem lehet "elvileg" ekkora lagom. Akár csinálhatok videót is róla, nyugodtan kezelhetitek tényként, hogy NÁLAM ez van. Bosco te egyik kézzel sértegetsz másikkal segítesz. Meg fogom próbálni amiket mondasz, de induljunk ki olyan alaphelyzetből, hogy amit állítok igaz. Ugyan már, 15+ éve játszom, nem 1 online játékban értem el pro/közel pro szintet, kamuzni meg nem fogok, hogy kiadhassam az indulataim.

Tény, az ilyen típusú játékokban totál kezdő vagyok. De nem fognám a lagra a halálaimat, ha nem attól lenne. Kihangsúlyozom utoljára --> az én esetemben azért A LAGTÓL halok, mert ha a közelembe jönnek, akkor beszaggatok. CSAK AKKOR, szinte. De akkor biztos. Leszállok, minden fasza, lootolok, minden fasza, jön egy autó a házamhoz, jelentkezik a lag, és általában a gyerek minél közelebb ér hozzám, erősödik. Aztán sokszor az van, hogy bekapom a network lag ikont és mire vége megölnek.

Előző héten, amikor viszonylag problémamentesen játszottam, abból az időszakból max 2-3 halált tudtam lagra fogni, a többinél én voltam béna. És ha megszűnik a lagom, akkor is béna leszek, bár talán inkább átlagos, mert helyezés szempontjából nem megy rosszul a game, általában. Csak a killem kevés még. 5 nél több még sosem volt sajnos. Mármint soloban, de lehet inkább rá fogok menni erre és gyakorlok mások ellen minél többet. Volt itt pár hete egy összefoglaló tippsorozat valamelyikőtöktől, na azokat általában igyekszem tartani.

Ja, igen: nálam teljes reset volt. Én sem látom a régebbi statisztikáimat. Pedig volt már EU és NA duo és squad winem is.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.03. 18:34:00