7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• bosco05 #694
    Ma nagyon jók a szerverek, öröm játszani :) Eddig 4 meccsből 4 win, kár, hogy a stat viszont összeomlott és semmit sem számol :D
  • Madi92
    Lol, benne vagyunk mi is, egyik haverral. :D 10:54 Én állok a lakókocsinál.
    Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.06.05. 20:47:45
  • Ferrari23
    Ja elég érdekes nálam is az van, hogy rendre egyből fejbe lőnek, ha kocsival megyek, fordítva nekem az istenért nem sikerül, de biztos én vagyok a béna :D
  • HTS s3rg1nh00
    nos,ma viszonylagos sikerek után UAZzal tettünk egy kört egy emeletes ház körül,1.hit fejes 2es sisakra 10% hp maradt,második hit knock,itt alt+f4eltem ki a játékból a gecibe...
  • TDC Geronimo
  • Ferrari23
    Lehet csak én érzékeltem 1 lövést, eléggé lagoltam abban a körben...
  • yossarianHUN
    Akkor az valami csít, erre elméletileg csak az AWM képes.
  • Ferrari23
    Az érzés, mikor level 3-as sisakkal a fejemen 100-al repesztve járművel egy azaz egy AK lövésből pá :D
  • bosco05 #686
    Nagyon konfettisedik, linkelek segédanyagot :)
    https://thegige.wordpress.com/bitrate-utmutato/

Ha ezen felül bármi kérdésed van, szívesen segítek. Ebbe a konfettisedésbe könnyen bele lehet szaladni ennél a játéknál :)
  • Gabe18
    Megyek 3 kört, semmi értelmes felszerelés, egy kill, úgy hogy egy fegyvertelen nyomorultat a ledobás után elütök az UAZ-al tolatva...
    4. kör, a faházba szembe fordul velem egy ember, shotival reflexből lelövöm. 3-as kevlár, AKM, mesterlövész puska, millió lőszer hozzájuk. Elindulok a kör közepe felé valami pozíciót foglalni, szemem előtt már a top 10 lebeg, erre "a gépen elfogyott a szabad videomemória..."
  • Metalmilitiakid
    Igen én is próbálgatom nyugtatgatni időnként, de sajnos nem működik :(
  • yossarianHUN
    Ugyanezt akartam mondani, a minőség fasza, de az a szentségelős kollega kicsit lerontja az összképet :D
  • sata75
    Minőségre teljesen pro, 1080p királyság, de nálam a mocskos szájú haverjaid tönkreteszik az élvezeti faktort. :(
  • Metalmilitiakid
    Próbálgatok most streamelni squat ot haverokkal, valaki lecsekkolná, hogy mennyire nézhető laggol-e és társai, mert nehéz egyszerre játszani és nézni is :D
    (nem reklám XD )
    MortalMilka
  • kombány
    cserbenhagyásos gázolás?
  • Szabi #679
    kib*szott szerencsejáték a vége.. :D
  • Zozo0122 #678
    Na, érdekes fejlemények :D Újratettem a gamet, és most semmi lagom nem volt. SEMMI. Remélem ez meg is marad, illetve igazam lehet, valszeg rosszul lett letöltve a patch? Hiányos volt, vagy akármi. Mind1, csak maradjon meg ez az állapot. Ennyit kérek.
  • TDC Geronimo
  • Madi92
    Akkor nem én voltam. :D Mi ketten voltunk iskolára nézve, meg volt egy csapat az iskola melletti falnál campelve. Én berohantam a körbe, ami a kettő között volt, viszonylag nyílt terepen, de a faltól pont takarásban voltam mivel kis lejtő volt ott.
    Kiderült, hogy mögöttünk is van valaki, mert lelőtte a társamat. Én meg őt egy lucky fejessel.
    Erre egyszerre megindultak a falnál maradtak, egyiket lelőttem jobbra, közben egy másik engem lőtt balról, de nem adta neki, mert alig sebzett le 1 egész tárból. Ráfordultam, őt is lelőttem, az utolsó ekkor futott be, hát őt is lekaptam. :D Mindezt egy 40-es tárból.
  • Rocco27
    De csak akkor ha nem sasol ablak alatt végig, hanem ki is lő valamelyik futóra.
  • ntex
    Valaki mindig tuti jó helyen lesz :) Ha szerencséd van nem csak campel valamelyik sarokban arra várva hogy rányissanak hanem aktívan nézeget kifele így esély is van rá hogy kiszedjék/kiszedd onnan.
  • Rocco27
    De irigylem azokat, akik már játék akár 60%, de gyakran 75%-nál befoglalnak egy TUTI helyet a pályán és folyamatosan rájuk zsugorodik a kör. Én pedig, mint egyetlen túlélő a Duoból folyamatosan tartom a lépést a játékkal, de a végső kis körnél már teljesen nyílt terepre kell kimenjek a kör miatt, hogy lemészároljanak a búvóhelyükről. Füstből sem volt több, az már korábban elfogyott.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.04. 14:38:06
  • Szabi #672
    az iskola fölötti dombon voltunk, mi a fák mögött, ő meg a fűben feküdt :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.06.04. 14:33:06
  • Madi92
    te, az nem én voltam? :D Tegnap csináltam ilyet, iskolánál ért véget a kör és egy srác bekerült, többit meg szépen sorban lelövöldöztem.
  • Szabi #670
    tegnap jártunk úgy, hogy a kör végére 4v1-be voltunk, láttuk is hogy hol van a srác, erre megölt mindannyiunkat..
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.06.04. 09:36:59
  • Metalmilitiakid
    Hoztunk 2 Win-t aztán meg is bosszulta a játék gyorsan :D Egyik meccsen haver beragadt egy texturába és gránáttal se tudtuk kilökni. Köv körben én ragadtam be egy darab téglába. Utána lévő harmadik meccsen meg első szűkülésnél kifagyott az egyik haver, utána 30 embernél kifagyott a második ember is. Mondtuk, hogy okés akkor mára ennyi, nem erőltetjük :D
  • Zozo0122 #668
    Hhhhhhhh. Hagyjuk ezt a vitát tényleg. Parttalan.
  • Zozo0122 #667
    Hhhhhhhh. Hagyjuk ezt a vitát tényleg. Parttalan.
  • bosco05 #666
    Igen, van hogy jobb, de ő akármi van NA-n játszik :)
  • HTS s3rg1nh00
    EU-ként NA-n vergődik?nekem speciel kevésbé laggol az NA szerver,mint az EU! :D
  • bosco05 #664
    Épp most történt :)
    https://clips.twitch.tv/PeacefulBlatantCoffeeDoggo

Érdemes őt nézni, paraszt manchasteri hanglejtés EU-ként NA-n vergődik, de óriási forma :D
    https://www.twitch.tv/break
  • bosco05 #663
    Az előtte lévő 5 meg azzal, mekkora fos a játék, ezt untam meg :D Szerintem mindkettőt hanyagolni kéne és valami értelmes tartalommal kéne helyettesíteni :) Tudom, hogy én is sáros vagyok nem kicsit, de talán legalább változik valami :D
  • ntex
    Szerintem meg dobhatnátok már a témát :) Az utolsó 1 oldal csak ezzel az értelmetlen vitával van tele.
  • bosco05 #661
    Igazából csak simán férleértitek amit írok és magatokra vesztek mindent, mert eleve negatív hangsúllyal olvassátok magatokban amit írok, holott ha átolvasnátok újra, tisztán csak a tartalmát, akkor rájöhetnétek, hogy a negatív dolgok 90%-át odaképzelitek csak, mert legbelül eldöntöttétek, hogy egy geci vagyok :D Én most is csak leírtam, hogy a tényeg nem azok amiket Rocco állít, hogy 95% lagol, hanem pont fordítva, kb 5-10% lagol nagyon durván a többieknek játszható. Nem hibátlan, hanem csak játszható. A maradék 5-10%-nál van valami egyéb hiba, ami pont annyit ront rajta, hogy játszhatatlan lesz. Én egy pillanatig sem állítottam semmi mást :) Azzal pedig te sem vagy képben, hogy mit is jelent az Early Access. Ezt sem rossz indulatból írom, hanem tény. Az EA nem azt jelenti, mint amit te alább megfogalmaztál. Az EA-vel bevállalod hogy teszter leszel, hogy részt veszel a fejlesztésben, akár csak játékosként is. Ezért cserébe az ég világon semmi elvárásod nem lehet, mert egész egyszerűen ezt a jogot vetted meg, nem pedig egy kész játékot :) Ezt pedig nem én találtam ki :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.06.03. 18:45:01
  • Zozo0122 #660
    Mi a franc megy itt. Ezek a burkolt oltások meg senki nem tud játszani elég visszás. Meg így kb. minimum meg van kérdőjelezve az, amit én is írok. Mert hogy nem lehet "elvileg" ekkora lagom. Akár csinálhatok videót is róla, nyugodtan kezelhetitek tényként, hogy NÁLAM ez van. Bosco te egyik kézzel sértegetsz másikkal segítesz. Meg fogom próbálni amiket mondasz, de induljunk ki olyan alaphelyzetből, hogy amit állítok igaz. Ugyan már, 15+ éve játszom, nem 1 online játékban értem el pro/közel pro szintet, kamuzni meg nem fogok, hogy kiadhassam az indulataim.

Tény, az ilyen típusú játékokban totál kezdő vagyok. De nem fognám a lagra a halálaimat, ha nem attól lenne. Kihangsúlyozom utoljára --> az én esetemben azért A LAGTÓL halok, mert ha a közelembe jönnek, akkor beszaggatok. CSAK AKKOR, szinte. De akkor biztos. Leszállok, minden fasza, lootolok, minden fasza, jön egy autó a házamhoz, jelentkezik a lag, és általában a gyerek minél közelebb ér hozzám, erősödik. Aztán sokszor az van, hogy bekapom a network lag ikont és mire vége megölnek.

Előző héten, amikor viszonylag problémamentesen játszottam, abból az időszakból max 2-3 halált tudtam lagra fogni, a többinél én voltam béna. És ha megszűnik a lagom, akkor is béna leszek, bár talán inkább átlagos, mert helyezés szempontjából nem megy rosszul a game, általában. Csak a killem kevés még. 5 nél több még sosem volt sajnos. Mármint soloban, de lehet inkább rá fogok menni erre és gyakorlok mások ellen minél többet. Volt itt pár hete egy összefoglaló tippsorozat valamelyikőtöktől, na azokat általában igyekszem tartani.

Ja, igen: nálam teljes reset volt. Én sem látom a régebbi statisztikáimat. Pedig volt már EU és NA duo és squad winem is.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.03. 18:34:00
  • bosco05 #659
    https://pubgtracker.com/

Ez jobb, kevesebbszer van leterhelve :)
  • Rocco27
    No beléptem már arra az oldalra erre mi fogad?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sorry, there was an error fetching your stats, do you own PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS?

Azt hiszem most frissült, bár csak törlés utáni statot látok. Amúgy köszi a linket, ez jól jött.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.03. 18:31:13
  • bosco05 #657

Óriási :D

Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.06.03. 18:21:16
  • bosco05 #656
    Igen, de a season 1-nek nem kéne elvesznie, nálad pedig nincs record róla, de mondom igazából mind1 is, csak arra voltam kíváncsi mióta játszod, mert az elején mindenki bevéste az általam már említett indítási paramétereket és azok tönkrevágják a játékot.
  • Rocco27
    A stat, ahogy látom 2 napja volt frissítve utoljára, azóta már mentem tegnap is és ma is. Gondolom 2-3 alkalommal frissül max. egy hét alatt.