Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Zozo0122 #648 Jó, de azt a részt hogyan magyarázod, hogy akkor jön mindez elő, ha MÁS van a közelemben ? Ennek hogyan lehetne köze bármihez is? Amíg egyedül vagyok, mert mondjuk másoktól viszonylag távol érek földet minden sima. Olyan az egész, mintha delay-ben lennék másokhoz képest...és csak akkor érzékelhető, ha a közelbe jönnek és regisztrálja őket a game, hogy ott vannak. Érdekes eset, annyi bizonyos. És egyre rosszabb és gyakoribb, minél jobban beszűkül a kör. Ugye terelnek minket egymás felé, és egyre közelebb vagyok mindenkihez. Nem értek én ehhez, erre nem tudok semmiféle magyarázatot. Lehet reinstall lesz ebből, hátha csak sok mindent csináltam egyszerre gépen és amikor a steam töltötte a patchet valamit elcseszett. Vagy hiányos lett.