PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Zozo0122 #641
    Kicsit offolni fogok most. Érdekes dolog ez az alkalmazkodás. Elmondom, én hogy látom, de ezzel nem mindenkinek leszek itt szimpi. Úgy élem az életem, (nyilván nem tehetem meg mindenben) hogy a lehető legkevesebb dologhoz kelljen alkalmazkodnom és a lehető legtöbb döntést úgy hozhassam meg, ahogy nekem jó. Az ember egyre inkább ilyen. Évezredekkel ezelőtt kivontuk magunkat a természet törvényei alól (élelem - magunknak termeljük, gyógyászat - várható átlagos élettartamunk sokszorosára nőtt, a gyenge ugyanúgy túléli, mert nem hat ránk a természetes szelekció, nem úgy mint az állatvilágban, ahol a gyengét kíméletlenül kiközösítik vagy megölik stb. sorolhatnám, de ebbe ne lásson bele senki semmi rosszat, nem vallom azt, hogy hulljon a gyengéje, csak megjegyeztem, hogy itt tartunk, mint ember, toleránsak vagyunk mindenkivel) és egyre kevésbé kell "alkalmazkodni". 2017-et írunk és rohadtul elvárom, hogy a pénzemért minőséget kapjak már az elején. Ez igaz egy early accessre is, és összességében eddig több jó élményem van, mint rossz, csak kiakadtam az elmúlt 1 hétben tapasztalt gondoktól. Több EA gamet toltam már, de ekkorát még nem szívtam játékmenet szempontjából és még egyszer hangsúlyozom, egy hete még tökre elégedett voltam. Na, most nekem az van, hogy oké, hogy EA, DE a játék van énértem és nem én őérte. A fejlesztők értem, és nem én értük. Megkapták a pénzüket, minél előbb csapassák a frissítést. Megnyugtató, hogy teszik a dolgukat, de lagos gamehez nem fogok alkalmazkodni. Így, ha csak EA is, joggal panaszkodom, mert nekem személy szerint szarabbul megy, mint a többieknek. Megjegyzem, ha tényleg kiderül, hogy UPC gond lesz, akkor az ő kurva anyjukat természetesen. 2017-ben elvárok egy atomstabil netet BP közepén és nem fogok alkalmazkodni semmiféle baromsághoz. Ha tehetek ellene, fogok is. Sajnos ha játékbeli egyéni/steam bugom van, akkor megszívtam, várok és ha kijött a patch és minden happy jókat játszok.

Ja, a másik meg, hogy alapból kétféle ember van, (aki az ajtón jön be és aki az ablakon :DDD) az alkalmazkodó és a törtető, nem elfogadó. De ezzel a világon semmi gond nincs. Nálam sajnos az elégedetlenkedés és anyázás gyakorlatilag hobbi :D De aztán úgyis megnyugszom. Attól még komolyan játszom és a helyzetből próbálom kihozni a maxot. De ha igazságtalanul kilőnek, néha felidegel a dolog. Ha tiszta a kill, és ügyesebb a gyerek, akkor semmi gáz.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.03. 12:23:22