PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Zozo0122 #630
    Én úgy vagyok vele, hogy a múlt heti állapota a játéknak nekem tök jó volt, de NEKEM a patch rontott rajta. Leírom a gépemet: i54570, 12 gb RAM, MsiGTX970OC. A játék SSD-n van. És idegel, hogy a múlt heti állapotokhoz képest játszhatatlan nekem a game. Kikészít, mert az első hét király volt nagyon. Kezdőhöz képest szerintem nem vagyok olyan rossz, végülis általában top10-ben vagyok. Duoban kb. mindig, soloban meg mondjuk 10/7. Az annyira csak nem rossz, de nem is ez érdekel engem. Nem érdekel a rankom sem, csak az, hogy élvezzem. Volt már sok killes 20. helyem is ami jó játékvolt, meg néha dögunalom top 10, úgy, hogy nem is öltem, de olyan helyről és úgy öltek meg, hogy kb. borítottam volna az asztalt. De a mostani állapot kiakaszt, főleg, hogy ránézek 1-1 streamerre és nekik kb semmi komolyabb gond. Nem értem, hogy nekem miért. Bosco ami tippeket írtál, arra rá fogunk nézni, de az nekem már magas. UPC elvileg nálunk betonstabil (XIII. ker Duna felőli oldal), ezt UPC-s ismerős is alátámasztotta, de nem reklámból, hanem edzésből ismerem és beszéltünk erről. Aztán fene tudja, remélem megjavul a dolog, vagy jöjjön már az új patch...