Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Zozo0122 #603 Én személy szerint speedtestet végeztem, hálózati beállításokat ellenőriztem, külső proginál is le és feltöltési sebességet néztem,ellenőriztem még a router beállításokat is, és mindent kihúztam, újradugtam, hátha. Ezenkívül minden játékomba beléptem, ami netkapcsolatot igényel, pl.a Dark Souls pvp is tud produkálni komoly lagokat, de semmi gond nem volt vele. Itt állt meg az én tudásom és miután minden rendben volt,próbált rájönni lakótárs is a hibára (ha van), ő sokkal jobban ért hozzá volt IK-sként, de semmi. Belenéztem magyar streamekbe, az én lagom azokhoz képest diavetítés. És csak ha mások közelében vagyok, mert ha nincsenek a közelben akkor hasít...
Szerintem nem net és nem user error, hanem game vagy steam hiba. Talán rosszul töltötte le a patch egy részét vagy ilyesmi? Töltessem le vele megint?