7342
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
#614 Az a baj, hogy ez nem az én hozzászólásaimat hatja át, hanem a tiéteket. Milliárdszor le lett írva, hogy így nem nyerek úgy nem nyerek stb.. Visszajelezni meg nem ide kell, hanem a fejlesztőknek a fórumába, amit pl én több ízben meg is tettem (kíváncsi vagyok itt még hányan, szerintem 0). A stat-al csupán annyit szerettem volna bizonyítani, hogy a játék játszható, kis odafigyeléssel pedig élvezhető is. Ennyi amit át akarok vinni az én mentalitásomból, hogy azok akik nem mennek semmire, mert valljuk be, az nem egy nagy móka, hogy 10-ből 10x 80-ban kihullasz, esetleg egy kis segítséget kapjanak. Ha nem vennétek komolyan, akkor nem lenne panasz se, nemde? Ne engem állítsunk be megint statqrvának, meg tryhardnak, nem én sírok. Az alapján, amit te leírtál nekem kellene a legtöbbet sírnom, hogy 30% helyett 10% a win ratem, meg 15. 1x le is írtam mi a reális és ennyi. Szerintem fikázzátok továbbra is a játékot is, meg engem is, attól biztos sokkal több kellemes percet okoz majd :) Nekem lassan meglesz a 300 óra, amiből nagyjából 270-et éveztem is. Szó nincs arról, hogy ki milyen player, tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy pl ezen a fórumon nagyjából mindenkinek 0 tapasztalata van a BR-al, ezért hülyeségeket csinál, amit tetéznek a problémák. Én ugyanezeken a tapasztalatlanságból eredő dolgokon végigmentem csak már Armában, ott épp FPS gondok voltak folyamat, ezért is próbáltam volna az általános "ez egy fos" mentalitást picit elvinni a fejekben abba az irányba, hogy ha veszi a fáradságot és megtanulja a metát, akkor még élvezni is fogja, de már látom, hogy ez itt nem megy. Személyeskedhetünk, annak tartotok aminek akartok, engem rohadtul hidegen hagy elhiheted, csak én élvezem a játékot a nagytöbbség meg nem, legalábbis, ha a hozzászólások tartalmából és indulatosságából indulok ki :) Egy leszarom a statot, meg leszarom, hogy nyerek-e közösség nem borul ki minden apró szarságon minden átkozott nap 10 sorban, egyszerűen ilyen nincs :) Az borul ki akit érdekel hol végez és valahol ez is a lényege magának a játéknak. Itt nincs 2. hely, itt 1. van ez a BR mivoltából fakad. Azt meg tényleg ne mondjuk már, hogy az emberek szeretnek veszíteni. Senki se szeret veszíteni, ilyen nincsen :D
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.06.02. 21:00:21 -
yossarianHUN #613 Igen a játékos teszteli a játékot, és visszajelzést ad. Ez a visszajelzés. Ha a játék masszívan lagos, akkor a játékos panaszkodni fog a lag miatt, amíg az meg nem oldódik. Ezt hívják visszajelzésnek.
Ezt a teljesítményorientált, elitista felfogást, ami burkoltan minden hozzászólásodat áthatja meg engedd el, mert tévúton jársz. Magadból indulsz ki, neked láthatóan fontos, hogy jó játékosnak tartsanak (biztos az is vagy), ezért azt hiszed, mindenki így gondolkodik, pedig nem. A játékosok javát, itt a fórumon is, totál hidegen hagyja a statj, win rate, egyebek, ők csak játszani szeretnének, a szerver lag okozta frusztráció nélkül.
Szóval nem kell a statlóbálás, az ennyi meg ennyi óra, ennyi meg ennyi kill, ennyi meg ennyi win, "én ilyen jó vagyok, ti meg olyan bénák vagytok, és csak azért panaszkodtok, mert bénák vagytok" szöveg. Hidd el, minket totál hidegen hagy, hogy milyen bénák vagyunk, de még az is, hogy te milyen jó vagy, mi csak szórakozni szeretnénk egyet anélkül, hogy a játék ebben megakadályozna. Elhiheted, senkit nem a statja miatti heves aggódás sarkall arra, hogy a lag miatt panaszkodjon, és senki nem a saját bénaságát próbálja a lagra fogni, én legalábbis biztos nem. -
#612 De ha a player bevállalta, hogy úgymond tesztelni fogja a játékot és csak sírni tud és meg sem próbálja élvezni és kicsit idomulni a hibákhoz, ameddig nem javítják, addig bocs de a player a hülye :D Ez egy Early Access játék. Azzal ezt tudod csinálni, hogy élvezd is. Attól mivel lesz jobb, ha engem állítunk be trollnak és minden nap kipanaszkodjuk magunkat az egyébként mindenki által ismert hibákat ötvenszeresre nagyítva? Senki nem fogja azt mondani, hogy amúgy jó player vagy mert egyébként ha beadja megnyered. Ha mindenkinek beadná sokan addig se jutnának el, ahol az adott panaszos szitu megtörtént és ezt is tapasztalatból mondom. Tessék megnézni az Arma3 BR-t. Lehet úgy játszani, hogy leugrasz military-be, meg pochinkibe, de később is átlövik a fejedet, ha megjavul a játék és ezt minden bántás nélkül mondom. -
#611 Sosem tagadtam semmilyen hibát egyszerűen azt mondom, hogy alkalmazkodni kell hozzá és át kell szellemülni, de itt elég sokan széllel szembe... Aztán meg az a sok idejön és tényleg nincs rá jobb szó telesírja a fórumot, hogy ez egy szar. Biztos lesz jobb és közel sem tökéletes, de amikor sokan írtátok, hogy se EU-n se NA-n nem lehet játszani, azt észreveszitek, hogy a világ 90%-ának azért egyiken másikon sikerül? Elárulom, nem nem veszik észre sokan és kategórikusan kijelentik, hogy márpedig azért nem vagyok sikeres a játékban mert olyan amilyen... Azt is tartom, hogy sokszor paraszt vagyok és ezért elnézést, sokan ismernek már itt, mindig is ilyen voltam (nyers), egész egyszerűen azért, mert felkúr ez a mentalitás. Az egész játék egy lagos fos. Akkor más hogy csinál 30-40%-os win ratet? Másnak miért megy, miközben még streamel is? Érthetetlen nemde? -
yossarianHUN #610 Igen, meg lehet úgy is játszani, hogy homlokegyenest elfutsz az ellentétes irányba ha meglátsz egy másik playert, csak épp a játékosok valamiért azt szeretik, ha úgy játszhatnak, ahogy akarnak, és ebben a játék technikai problémái nem akadályozzák őket. Nem megtanulni kell együtt élni a hibákkal, hanem ki kell javítani őket. És amíg ez nem történik meg, addig bizony panaszkodás lesz, és teljes joggal. Ne a player legyen már lebaszva, ha elégedetlen, mert a játék nem működik rendesen. -
#609 Sosem állítottam, hogy ezek nincsenek, csak nálatok folyamat ezek vannak és ennyire nem rossz a helyzet :) De leírtam már erre is a trükköket, csak mindenki szarik bele :D Én is milliárdszor haltam már meg lag miatt, de lehet úgy játszani, hogy fedezékről fedezékre mész, kevésbé vállalod fel a close fightot stb... Meg lehet úgyis játszani, hogy ezeket a lagokat figyelmen kívül hagyod, mint ha nem lennének, mert jónak kell lennie és folyamat döglesz miatta. Utóbbi eredményezi a 0.5% win ratet. Szerintem sokkal óvatosabban kéne játszani ezt, mint ahogy itt sokan teszik és sajnos még bele kell számolni, hogy nem fogja fogni a golyó az ellenfelet. Olyankor elbújsz, persze ha van rá lehetőség, aztán 1 perc múlva újra megpróbálod. Hidd el esni fog :)
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.06.02. 20:21:12 -
yossarianHUN #608 igen, mikor meglövöd az embert 10 méterről, és nem fogja a golyó, az nyilván egyéni bénaság. Meg mikor ötödik nyomásra sem veszi fel a fegyvert, ezért szétlőnek, az is. Meg mikor azt hiszed, hogy kilősz valakit, de aztán jön egy irdatlan lagspike, és hirtelen az előző pozíciódtól 10 méterre heversz holtan, az is.
Senki sem mondja, hogy szar a játék, de azért a hibáinak ez a kategorikus, fanboykodós tagadása elég nevetséges, főleg, mivel a fejlesztők is elismerték, hogy rengeteg a szerverlag. Nem értem, miről beszélünk. -
#607 Egymás mellé tehetjük a statisztikáinkat, kiderül ki a troll és ki az aki segíteni akar, mert 300 órája van csak PUBG-ben, további 600 Battle Royale Armában. Továbbra is az a véleményem, hogy itt az emberek 95%-a nem tud BR-ozni, emiatt sír és ráfogja a játékra, amikor meg az ember mondaná mit kell másként, akkor jön a DE NEM ÉRTED EZ EGY FOS! Ok, akkor éljetek 0,5% Win rate-el és legyek én a troll, nekem mind1. Nem állítom, hogy a játék hibátlan, de amit itt összesírtok, annak a fele se igaz.
@Zozo0122: Sajnos a UPC-vel országszerte komoly gondok vannak, nekem is az van és az időszakos kiugró pingeket nézzétek külföld felé. Ha a lakótársad ért hozzá, akkor mond neki, hogy csináljon egy félórás ping tesztet, de akár a pinglogger-el is kinyerheted a kívánt adatot simán a google.de felé, csak állítsd jó gyakorira a lekérdezést. Sajnos náluk az van, hogy az egyik pillanatban 30 ms a válaszidő külföld felé a másikban 6000 ms. Nekem 5 éve képtelenek megcsinálni, vannak olyan területek az országban, sőt elég sok, ahol ez a jelenség sajnos létezik. A le és feltöltés meg szokott lenni, a vonalminőség az amivel a probléma lesz, ez szinte biztos ha UPC-ről beszélünk.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.06.02. 20:13:48 -
Rocco27 #606 bosco05-el nem kell foglalkozni, folyamatosan trollkodik! Ha bárkinek itt laggja van, akkor neki semmi sincs. Ha ATOMLAGG van, azaz ajtót nyitni és zárni, lootolni, járműbe ki és beszállni, kilőni a másikat nem lehet, stb., akkor nála "esetleg" volt valami pici lagg.
Én nem mondom, hogy rossz a játék, sőt kiváló már jelen állapotban is (leszámítva azt a néhány bugot, amit persze folyamatosan javítgatnak, no de ezért is EA), csak sajnos a SZERVER LAGG MINDENRE kihatással van! Ezért nem lehet folyamatosan normálisan játszani, mert a lagg szétcseszi a játékot az elején és/vagy a közepén és/vagy a végén is! Van mikor "jobb" a szerver FPS / TickRate, van mikor rosszabb és emiatt gyakori a diavetítés és hulladék lesz a hitbox.
Már tűkön ülve várja mindenki az e havi nagy frissítést a szerver oldalra, de azoknak ez sovány vigasz aki akkor megy el nyaralni, most pedig lenne ideje vagy lett volna az elmúlt 2 hónapban... -
Nagydög #605 A patch ota egy kort mentem, nagy gond nem volt, kiveve egy Zozoehoz hasonlo eset. Futottam felfele egy dombra, mikor a karakterem hiretelen megallt, de mire kezdtem volna ertetlenkedni, hallottam a csattanast a hatamon levo serpenyon(Praise the pan!), es mar futottam is tovabb. A tovabbi lovesek mar normalis modon jottek, szerencsere nem valami pontosan. -
Zozo0122 #604 Ja, bocsánat, lemaradt, hogy 500 megás UPC. Ha számít. -
Zozo0122 #603 Én személy szerint speedtestet végeztem, hálózati beállításokat ellenőriztem, külső proginál is le és feltöltési sebességet néztem,ellenőriztem még a router beállításokat is, és mindent kihúztam, újradugtam, hátha. Ezenkívül minden játékomba beléptem, ami netkapcsolatot igényel, pl.a Dark Souls pvp is tud produkálni komoly lagokat, de semmi gond nem volt vele. Itt állt meg az én tudásom és miután minden rendben volt,próbált rájönni lakótárs is a hibára (ha van), ő sokkal jobban ért hozzá volt IK-sként, de semmi. Belenéztem magyar streamekbe, az én lagom azokhoz képest diavetítés. És csak ha mások közelében vagyok, mert ha nincsenek a közelben akkor hasít...
Szerintem nem net és nem user error, hanem game vagy steam hiba. Talán rosszul töltötte le a patch egy részét vagy ilyesmi? Töltessem le vele megint? -
#602 nem tudom az early access mond-e neked valamit,gyakorlatilag béta állapotú a játék,vannak hibák de mivel már dreamhacken is játszani fogják a fejlesztés elég komoly tempóban mehet a közeljövőben. -
#601 Kifejtenéd, milyen módszerekkel nézed meg a neted? Hátha tudunk segíteni. Tegnap mi is több órát toltunk bele és a gépen volt ilyen lag, meg hárommeccsenként 1x 2mp-re. Mi azt gyanítjuk, hogy bekapcsoltak valami anti cheatet (mert volt róla szó), csak sutyiban és még nem tökéletes. Az szokott ilyeneket okozni. -
#600 31én, igen -
#599 Resetelték a player statot? -
Zozo0122 #598 Persze, először én is ezekre gondoltam. Jelenleg már medium - high között játszom, a netem megnéztem, betonstabil. Illetve más játékokban abszolút semmi gond nincs. Meg mondom, úgy tapasztalom, hogy mások közelében jön a netlag. Ha mondjuk egy erdő közepén szaladgálok egyedül, teljesen oké.
Az fps nekem is teljesen oké, fullon is 50-60 közötti, most meg nekem is 60+.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.02. 13:37:09 -
ntex #597 Talán próbálj levenni a grafból, esetleg nézd meg nem a neted szarakodik véletlenül? Tegnap este játszottam több kört, semmi ilyet nem tapasztaltam amiket leírtál. Szóval gyanítom hogy nálad lesz a hiba. Max grafon nekem is szaggat a játék pedig nincs olyan gyenge configom de lagolt, főleg mikor fordultam valamerre 2-3 másodperces állóképek voltak. Azóta belőttem a grafikát (textúrák, anti alias, post process medium, többi low - very low) és 60-80 fps megvan stabilan, akadás nélkül.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.02. 13:36:14 -
#596 szerver, pár órája írták twitteren -
Zozo0122 #595 Na mentem még és az van, amit gyanítottam. Ha valaki x távolságon belül van hozzám képest, netlag. Kurva egyszerű dolgom van, ha egy ház közelébe megyek és jelentkezik kisebb-nagyobb lag, akkor fasza, vannak benn. Kicsi házikó, ment a gránát, kill. Bebújtam én. Jöttek járművel, lag. Beront a házba, a játék szaggat mint a kurvaélet, én meg lőttem a sorozatot. Szerencsém volt, a lag megölte, mert én biztos nem, vaktában lőttem miközben szaggatott a játék mint az állat :D Megint top 10, szűkül a kör, guggolva igyekszek befelé, de tudtam, hogy van mögöttem egy gyerek, szóval fedezékről fedezékre. Elkezd lőni, erőből lövi a szénabálát ami mögött bújok a legnagyobb kaliberű gépágyúval, biztos tudjátok melyik az, mert nekem olyan még sose volt. Mind1 a vége az lett, hogy a bála két oldalán voltunk, köröztünk körülötte. (Legalábbis próbáltam, mert jött a lag, nyilván.) A vége a szokásos - 5-10 mp lefagyás, mire feleszméltem, mögém ért és könnyedén fejbelőtt. Az animációt még láttam, külső nézetből. Ő mögöttem állt, a golyó meg valahonnan elölről-oldalról állt bele a fejembe. De ő volt, ő lőtt csak, meg a fegyver is stimmelt. Ez aztán remek játékélmény. Nekem múlt héten amikor megvettem, még tök jól futott maxon, viszont ez, ami most megy élvezhetetlen. -
ntex #594 Mikor? :) Tegnap este még nekem is akadt a repülőn, azóta nem jött frissítés. Vagy szerver oldali gebasz volt?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.02. 13:24:06 -
#593 Hiba, ami majd javítva lesz. A fagyást a gépen is javították már. -
Zozo0122 #592 Hogy lehet ilyen kibaszott balfasz módon játékot fejleszteni? Mi történik??? Mit kezdjek azzal, hogy éppen futnék be a körbe negyed HP-n, pont jön a 10 mp-es netlag, és mire vége, 1 minimális csík életem van, és a másik irányba vagyok fordulva a körrel, mint kiderült, fagyás közben szembefordult vele a kari. Nyilván mindezt top10-ben. És solo. Ami még kibaszott érdekes, hogy akkor van a nagy netlag, ha van ember a közelemben. Mikor még nagy a kör, semmi. De ha mondjuk ülök egy házban és a közelbe jönnek autóval, szinte biztos, hogy azonnal jelentkezik. MI EZ? -
ntex #591 Elvileg már javították az eltűnő esőhang bugot de nálam is volt tegnap is hogy magától megszűnt. -
Madi92 #590 Nekem tegnap olyan bug volt, hogy az eső hangját én nem hallottam, a squadtársak meg igen.
Abban a játékban pont nem bizonyult hasznosnak, de megfelelő körülmények között, olyan mintha csítelne az ember, mivel minden más hang tisztán hallható volt.
-
Zozo0122 #589 Milyen indítási paraméterekre gondolsz? -
#588 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt ugye tudod, hogy én nem is állítottam mást :D Mindkettő casual, csak máshogy, viszont a játékmechanika tök más. A CoD tényleg 2x2 méteren vágóhíd, azért a BF még mindig nem és bár lehet hasonlót játszani benne, a lényege még mindig nem az. Nekem sose volt bajom a sniper kemperekkel, általában azonnal kifejelem őket és megyek utamra. Bár gondolom nekem ez is máshogy megy, tény hogy 21 év online FPS-el nem veszek észre bizonyos problémákat, amik másnál kijönnek, ezt nem is vitatom. Egyébként csodálom, hogy nem a hardlinest hoztad fel, az inkább volt szűk mapos vödörszar :) Sajnos mindkét szériát annak tartom már, pedig Cod1-ben 8 évet húztam le srsbsnss-ben. -
yossarianHUN #587 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!160 órám van BF1-ben, igen, tisztában vagyok a Frontlines mód működésével. Én is játszottam mindkettővel, és hidd el, a BF mára legalább annyira "világi casual" játék, mint a CoD, sőt. Gyakorlatilag mostanra a pályák mérete és az a kevés, harmatos jármű gameplay választja el őket (megjegyzem járművekről is van szó a CoD WW2 kapcsán). Oké, majd a következő CoD kapcsán visszatérünk rá, jelenleg a WW1 vs. futurisztikus űrharc viszonylatban nyilván nehéz összehasonlítani őket, attól függetlenül, hogy gyakorlatilag tök megegyeznek az alap játékmechanikai vonásaik. -
#586 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt ugye tudod, hogy külön játékmódot kapott a BF1-ben a nagy hadszintér. Végig kell menni egy akkora mapon, amit ha a codban egymás mellé raknád az összes pályát a felét nem tenné ki. Én játszottam mindkettővel, hidd el a cod világi casual játék és amit te kicsi mapnak érzel BF-ben még mindig 3x akkora mint a codban a legnagyobb. Tény, hogy a BF is casual, de köze nincs a két játéknak egymáshoz. Arról meg ne beszélgessünk ami majd csak lesz codban, mert mondom mégegyszer az előzetes szivárogtatások eddig 100%-ban bizonyultak tömény hazugságnak a codnál. Na de ez PUBG fórum, úgyhogy hagyjuk is. Az mind igaz amit én leírtam, máshogy casual a két játék és én abszolút nem beszéltem HC-ságról, csak azt írtam, hogy más, ezt valahogy te keverted bele :D -
yossarianHUN #585 Ja, a sniperekhez még annyit, hogy sweet spotot is kaptak, ami annyit jelent, hogy bizonyos távon testre is egy lövéssel ölnek. Tedd ezt össze a megváltoztatott lövedéksebesség és lövedékesés mechanikákkal, és máris kész a tuti recept az undormány, folyamatos sniperkemppel fertőzött játékmenethez, ahol spawn után még a körből se tudsz kifutni a legtöbb mapon, mert egyből pofán lő egy 200 méterre lapuló orvlövész. Nemtom utoljára melyik CoD tudott annyira casual lenni, mint az új BF, de szerintem semelyik. -
yossarianHUN #584 Olvastam, és pont azt mondom, hogy az általad leírtak a BF1-ig voltak igazak. Láttad te, mekkorák a pályák a BF1-ben a régi, BF2-3, de akár 4 pályáihoz képest? Az ilyen Argonne Forest, Fort de Vaux és társai 64 játékossal olyan elmebeteg Quake Arena fílinget keltenek, hogy ahhoz képest a CoD4 Shipment mapja anno gyenge kezdő volt. Gigászi csaták, hagyjuk már, a mapok fele már infantry-only, de a többin is lekerült a hangsúly a járművekről, butítva vannak, magukat javítják, röhejes képességeik vannak, komolytalan az egész. A recoilt is átdolgozták, megjelent a random bullet deviation, ami gyakorlatban annyit jelent, hogy hiába lősz te akármilyen jól, a végén a totál random szórásnak köszönhetően ugyanannyi esélyed van, mint bármelyik fogalmatlan jóskapistának, a recoil control totál ki lett herélve. Az LMG-k annál pontosabbá válnak, minél tovább tüzelsz velük, ezzel a tapasztalt játékosok tap fire berögződéseit is sikeresen taccsra tették. Ezzel párhuzamosan a sniperek rohadt OP-k lettek, kb. kétszeresére emelték a torkolati sebességet és középtávon gyakorlatilag megszűnt a lövedékesés. Amíg a BF4-ben skill kellett a snipeoláshoz, addig az 1-ben egy 6 éves is összelő magának 40 killt velük, ha épp jól jön ki neki a lépés. Az egész játékot annak a szellemében csinálták, hogy lehetőleg atom casual legyen, úgy ahogy van eltüntetve a skill gapet. Nem véletlen, hogy jelenleg a 20 ezret karcolgatja a játékosai száma PC-n.
Ehhez képest az új CoD-ban nem lesz HP visszatöltődés, végtelen sprint és még azt is belengették, hogy class rendszer lesz benne. Úgyhogy óvatosan ezekkel a "CoD vs. BF" kijelentésekkel, mert kezdenek igencsak elmosódni a határok, az ég és föld pedig már rég a múlté.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.06.02. 08:33:59 -
#583 Ezt is elolvastad? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezek a kiszivárgott infók meg meh... hagyjuk... sosem az van ami kiszivárog...a végén úgyis egy árkád szar lesz :D
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.06.02. 08:16:35 -
yossarianHUN #582 A BF1 óta nem :D Sőt, a CoD WW2-ről kiszivárgott infók alapján az se kizárt, hogy rövidesen a CoD lesz a "hácébb" a két játék közül... -
#581 A hang arról jött a lövések is onnan értek minket és általában nincs olyan nagyon sok AWM az embereknél.
Illetve hozzátenném, hogy ez az első alkalom amikor azt mondtam vmire a játékban hogy cheat. Mivel erre semmi más létező magyarázatot nem tudok. Hacsak nem jött vmi új atombug, amibe ő pont beleesett és kihasználta.
De még ha más ember lett volna akkor is a körön kívül kellett feküdni és vmi iszonyat láthatatlan módon és túlélnie azt (mert nem láttuk meghalni), hogy minket le szedjen kb egy 10+ mp alatt. És ugye már mocsok nagyokat ütött a kör. -
#580 Úgy emlékszem meg csinálták, hogy ha nem is látszik a falak texturaja akkor már nem lehet atlonni, biztos az hogy az a srác lőtt le akit láttatok?
Bétaban ez vicces volt, szarabb gépen játszottam és volt hogy a házak nem látszottak, de az embert láttam, bent lootolni, lazán le lehetett lőni így őket. -
#579 Elég nehéz elhinni, hogy egy játékos akit végül észre is vettük hol van és több mint 10 méter szilárd talaj volt köztünk lelő minket. Konkrétan gránátot nem tudott volna le dobni hozzánk, nem hogy ránk lőni. Mi láttuk hol volt (miután már elkezdtünk hullani) és legalább 3 métert kellett volna feljebb mennünk, hogy egyáltalán lőni tudjunk rá. Neki ez nem volt probléma. Szóval igen, kicsit nehéz elfogadni. -
#578 Jobb*, Telon nincs szerkesztés. -
#577 Az nem lehet, hogy játékos volt? Ennyire nehéz elfogadni? Nem értem miért jó nektek ha mindenhol a cheatet látjátok.
Btw nekem a startup commandtol sokkal jobban fut a játék, nem mindenkinél jobb ha ki van véve. Vagy 10-20 fps különbséget van. -
#576 Nemtom milyen cheatek vannak a játékhoz, de elmesélnék egy érdekes sztorit.
3-an maradtunk a squadban, beszűkült a kör a Yasnaya melletti tő felső partjára, de már ott is csak nagyon kicsi volt, kb 10-15 ember volt már csak. Mi 3 an beálltunk a tópartra mert ott olyan hogy kb egyenesen emelkedik a part és rohadt nagy fedezéket ad. Sehonnan nem lehetett ránk látni ami nem a körön kívül volt, de ott is teljesen tisztán belátható volt a kör széle. Erre a kövi történt.
Haver felment a szélére, hogy TPS-ből kikémleljen csak. Csatt AWM fejes, knock. Kúszik le hozzám, itt már kb 10 méter föld fedezte fentről, mennék érte, csatt AWM fejes, esek össze. Harmadik kikémlel mondja meglátta a gyerek szélet a TPS tetejéből, esélye sincs ránk látni jön kelteni. Csatt AWM fejes elsőre havernak aki már lent kúszott szinte beesett a vízbe. Csatt AWM fejes nekem és is kill re feküdtem, 3. haver közben már jött le csatt AWM fejes. Lehaltunk 5 lövés 5 fejesből úgy hogy szilárd föld takart minket az ellenféltől méghozzá jó vastagon.
Ameddig vki el nem magyarázza azt mondom, hogy cheat. -
#575 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt is kifejtem de röviden spoilerben. A cod általában szűk mapokon játszódó szintén fast paced shooter. Többnyire dm tdm, olykor sd,
meg pár egyéb hq stb... Mindezt kb 20-24 emberrel. A BF jellemzően óriási mapokon járművekkel és gyalogsággal vívott gigászi csatákon alapul többnyire 64 emberrel, kasztokra osztva ahol van sniper, medic, engineer, assault, akiknek különböző feladatuk van az adott harcban. Általában van valami gyors csapatszállító jármű, dzsip, vagy apc, mellette repülők, tankok, mikor hogy, az újban már léghajó vonat satöbbi. A recoil is tök más és a játékmenet is jellemzően lassabb. Többnyire pontokat kell elfoglalni és megtartani, vagy végignyomulni egy codhoz mérten gigászi pályán.
Én abban látom a hasonlóságot, hogy mindkettőben lőni kell.