PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Zozo0122 #4175
    Én mindig megalapozom, hogy mi miért szar, és én legalább kimondom, nem mindenre ráfogom, hogy jóvan az úgy. Egyszer már letettem 2-3 hónapra a gamet, meg volt egy olyan időszak is, amikor erősen lecsökkentettem a játszott órák számát. Most általában élvezem, úgyhogy tolom. Ha most a patch után újabb quit jön, akkor az a csalók miatt lesz, feltéve ha hamar megkerülik az új védelmet, mert akkor újra megerősíti a PLEBG team, hogy nem elég kompetensek ahhoz, hogy elbírjanak egy ilyen kaliberű játékkal. Ha 10 meccsből már csak kettőn cheater öl meg, az nekem igenis gamebreaking lesz, főleg a megfelelő lépések megtétele nélkül a fejlesztőtől.

Mielőtt még leírod (vagy más): senki nem tart pisztolyt a fejemhez, élvezetből játszom/akarnám játszani, de a csaló férgek tönkreteszik. Ha megjön az elhatározás, akkor abba hagyom, vagy időszakosan, vagy véglegesen. Véglegesen valszeg akkor fogom, ha egy konkurens legyűri a szememben. 5 meccs, az az átlagos top20-top10 helyezés miatt akár 2 óránál is több játékidő, szétlootolod magad, ölsz párat, jó a cuccod, nagy reményekkel jó poziból megindultok és jön a csaló és kioszt 4 fejest nektek.

De nem akarok flamet generálni, ha az alábbiak közül bármelyik igaz rád, kérlek ne válaszolj :D

- Úgy gondolod, hogy szarul játszom.
    - Úgy gondolod, hogy szar a netem.
    - Úgy gondolod, hogy szar a gépem.
    - Nem hiszed el, hogy ennyi csalóval találkoztam a múltkori napon.
    - Ezek tetszőleges kombinációja :D