Egosoft X4
-
kisiku #7079 Csak nem újratolod a történetet? Ott én is sokat szívtam, de aztán nagyon sok munkával és szarabbnál szarabb küldetésekkel visszatornáztam magam -20-ról +20-ra.
Nálam azért volt ilyen brutál, mert eleve flottával mentem oda, és hát azok kilőttek mindenkit...
De ez egy sandbox játék, abszolút te döntöd el, hogy mit mikor, hogyan teljesítesz.
Itt pl az SW modban, a player HQ-t meg kell találni, valahol a világegyetem legeldugottabb helyén van. Egy egész komoly flotta védi, mire hozzájuthatsz. Én oda kb 200 óra játék után jutottam el, de akkor már vittem magammal egy nagyobb flottát, mert valahogy éreztem, hogy ingyen nem fogják odaadni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Van a sztoriban valahol egy Xenon hadjárat, amikor el kell döntenem, hogy kinek az oldalára állok, asszem a Cradle of Humanity-ben, hogy hagyjam, hogy a Xenon elpusztítsa a Terranokat vagy nem.
Ott pl azt választottam, hogy nem, megmentettem a Yaki-t és a Terrant is, baromi harcok árán kipucoltam az összes Xenon szektort ott, erre a győzelem után jött egy Terran Asgard és szarrá lőtte az egyetlen Yaki állomást. Nem tudtam megvédeni, különben én is rosszban lettem volna a TER-rel.