Egosoft X4
  • nibron
    hát vettem a fáradtságot, bányászat helyett vásároltam az alapokat. be lehet[ett] úgy balanszolni a komplex működését, hogy jó áron vegyem. így nyereséges maradtam, és a cuccot is hozták dögivel. mondjuk az idegesítő kissé, amikor már a 30. fickó hoz 3-7 valamit. miközben rohadt sokk kell.
    javító modulokkal akkor kísérleteztem amikor annyira leterhelte a paranid a hajógyárat, hogy nekem már nem jutott hely. volt, hogy egyszerűbb volt vennem a hajót mint gyártani. úgysem tudok mit kezdeni azzal a töménytelen zsozsóval amit a gyár hoz.

a játékra jellemző, hogy a paranid melletti xenon szektorba raktam egy már nemtom milyen gyárat (nem túl drágát), a beszerzésnél pedig beállítottam rohadt magas árakat. az állomást úgy helyeztem el, hogy a szállítók a xenonok orra előtt guruljanak. irtotta is a xenon őket. idővel szétlőtték az állomásomat is, amit mindig újra építettem. ez is bőven kijött abból a nyereségből amit a szomszédos hajógyár termelt. egy idő után viszont be kellett menni a szektorba kicsit ritkítani a xenonokat, mert már csomóan ott álltak a kapuban. az xl útvonalának takarítása után már lehetett is dobni az új állomást. egy darabig jól el lehet lenni vele. kíváncsi vagyok meddig kell még várni az öntanuló játékokig.