Egosoft X4
-
kisiku #6986 Én inkább azt kérdezném, Istvánom, hogy hogy a bánatba van neked még kereslet bármire is? Irtózatos komplexeket építesz, én ezeknek csak kb felét/negyedakkorákat építek és egy idő után feltelik minden raktáram, aztán megáll.
Vannak még ellenfeleid a játékban? Vagy ha te nem is, de a gépi szövetségeseid sem nem irtották ki őket?
Mert itt az SW modban is ugyanaz jött elő, mint az alapjátékban.
Kezdéskor még mindenki erős, sokan vannak, háborúznak, nem győzöm gyártani a fegyvert/hajóalkatrészt. Aztán egyik felülkerekedik a másikon (az én segítségemmel), majd aztán én is elkezdek háborúzni és esik vissza az igény/kereslet.
Valahogy úgy próbálok egyensúlyozni, hogy ne irtsam ki az ellenfelemet, de ne is nőjön a fejemre. Itt nem csináltam még meg amit az alapjátékban, vagyis hogy az ugrókapukat beléptetővel szereltem fel (egy erődítmény, ami azonnal tüzet nyit minden ellenségre)
De tegnap is volt egy elég durva csatám (be is lassult a játék rendesen) és győztesen kerültem ki, pedig az ellenfél erősebb volt. Csak hál'Istennek a gép nem tud úgy támadni, ahogy én.
Szóval persze, vannak határai a játéknak, másként borzasztó unalmas lenne.