Egosoft X4
-
kisiku #6980 Szerintem engedjék el ezt a Capital Ship movement témát, sosem tudták rendesen megcsinálni, habár én látok némi javulást. Na, nem a videó alapján, és nem is bétázok.
Az Intercept for commander elég jól működik M-es és L-es hajókkal is, habár tudom, hogy az S-re van kihegyezve.
A Defend for commander is relatíve jól megy, de ahhoz az kell, hogy valami rálőjön a védett hajóra..
Az Attack for commander-nél már van némi hezitálás támadásnál, de még az is megy.
Engem a menekülésre adott válaszuk idegesít legjobban. Az esetek 60%-ban nem tudnak elmenekülni a nagyobb teherhajók, csak párat tudtam megmenteni. Ja, és valaki árulja már el nekem, mi az a Coordinated Attack, mert nálam semmit nem csinál, csak egy kört lerajzolva beállnak a hajók a célpont köré és csak állnak. De nem történik semmi,
Mozgás: szerintem nem rossz, de tekintsünk el attól, hogy mennyire realisztikus. Nem tudom, mi alapján kalkulálják a mozgást, hogy vajon figyelemebe veszi-e az adott objektum méreteit vagy csak egy-egy forgáspont van, ami alapján mozog.
Itt a SW:Interworlds-ben úgy támadok, ahogyan annak lennie kell. Pl kiválóan működik az, hogy ráküldöm a vadászokat és bombázókat a célpontra, és ha nem is tudják elpusztítani, legalább lefoglalják a lövegeit, aztán mehetnek a Cruiserek, Fregattok és végül a Csillagrombolók.
Esztelen lövöldözés. Múltkor asszem Jocóval már kitárgyaltuk, nekem is hiányzik egy kicsit az a lehetőség, hogy bocsánatot kérjük egy-egy eltévedt lövedékért. Asszem az X2-ben vagy a 3-ban volt ilyen. Mert ez így borzasztó. Majdnem minden csata előtt mentenem kell, mert sosem tudom, mit lőnek szét a hajóim.
Még egy dolog: a Global Orders-ben be lehet állítani ,hogy mely ellenséges szektorokat kerüljék el a hajóid. Ez miért csak kb 50%-ban megy? Egyszer kikerüli, egyszer nem. Kiadok egy manuális kereskedést, erre csak átmegy a tiltott zónán. De miért? Van másik út is, ami biztonságos. Így aztán marad az a kereskedés, amivel először az utat jelölöm ki, majd az állomást, majd vissza is ugyanez.
Apropó, hamarosan rakok még képet, mert pár napja megszereztem a Tie Defender-t, Scimitar bomber-t, ISDII-t és az Interdictor-t és egyik jobb, mint a másik.