Egosoft X4
  • kisiku
    Igen, sőt!

Majd mutatom a belsejét is! Olyan,mint a filmben.
    Három verzió van belőle. Van ami egy M-s teherhajó és két harci verzió, kisebb raktérrel, több fegyverrel.
    Ahogy nézem, az összes SW világból való űrhajót belerakták vagy fogják rakni. Vader szuper csillagrombolója még nincs benne, szerintem az fizikailag nem tudnák, mert pl a droid vezérlő anyahajó sem fér el az XL-es shipyardon ütközés (clipping) nélkül.

Teljesség igénye nélkül a kis űrhajók közül az alábbiaknak van teljesen kidolgozott cockpitja és belseje:
    -Az összes X/A/B Wing, az E-Wing, Arc-170, V-Wing, az összes TIE (Bomber,Interceptor,Defender,Fighter,Phantom,Advanced), Z-95, R-41
    Szerintem az az egyszerűbb, ha belinkelem ezt a Google Drive linket, ahol minden infó megvan és azt mondom, hogy pár L-es és XL-es hajó kivételével az összesnek egyedi cockpit-ja és belseje van.

Pl van egy M-es korvett, amit olyan szinten dolgoztak ki, hogy eltévedtem rajta :)

Most az Imperial Star Destroyer II-re és az Interdictor Cruiser-re hajtok, de ahhoz meg kell erősíteni a kapcsolatomat a Birodalommal, ami persze le fogja rontani a másik oldalon a +30-as reput a New Republiccal.
    A spéci űrhajók működnek is. Tehát a Tractor Beam működik S és M hajók ellen, de van belőle olyan, ami L és XL-re is jó. Ezt Arrestor Cruiser-nek hívják, van is egy ilyenem, még nem tapasztaltam eme funcjióját, mivel eddig minden ellenséget szétlőttem... :D

Az Interdictor a SW világban a hiperűrugrást gátolta, itt a Travel módot nem engedi, ha a flottában van egy olyan, mármint az ellenfél nem menekülhet el olyan gyorsan. Mivel ennek még nincs meg a tervrajza, és venni sem tudom, nem tudok nyilatkozni a hatásosságról.

Mindero: igen, fejlesztik. Most a Nexusmodon a V0.70-es verzió van fent, de Discordon letölthető a 0.73. Készülnek hajók is, meg rengeteg javítás. Teljesen jól játszható, minden hajó repülhető, csomó teljesen készen van.
    Nagyon sokféle fegyver, pajzs,hajtómű, legalább 100 féle S-es, 50 féle M és L és kb 15-20 féle XL-es űrhajó van, ami repülhető.
    Kész van Boba Fett hajója is, vehető/gyártható, van hozzá Seismic Charge, olyan mint a filmben. A hajók/fegyverek hangjai olyanok, mint a filmben, stb, tehát aki szereti, az vágjon bele. Én szeretem. :)
    Megint melóban vagyok, de otthonról küldök még képet.