Egosoft X4
  • kisiku
    Erre még annyit tudok mondani, hogy klasszikus kihasznált magyar mindenes munkavállaló vagyok:

Egyszerre vagyok domain rendszergazda, HR-es és FM (facility manager) iszonyú szánalmas fizetésért. Ez önmagában 3 magas kvalifikációt igénylő munka, amit én autodidakta módon tanultam meg. Mellette azért fordítok,tolmácsolok orvosi angol/latint+műszakit, technikai adminisztrációt folytatok, és besegítek a könyvelésnek is. Grafikus is vagyok, kiadványokat készítek és webshopokat is. Mindezt 17 éve ugyanott.Tavaly az egy nagyobb céget háromfelé bontották, úgyhogy most az adminisztráció 3x annyi lett.

Most eljutottam odáig, hogy talán kapok egy céges kocsit, mert a sajátomat használom folyamatosan, ami már kezd szétesni alattam. Mondani sem kell, hogy nem fizetik semmilyen részét sem. Bezzeg a kereskedelmi vezető,aki 2 éve van itt, az én fizetésem négyszereséért, azonnal kapott kocsit,telefont,mindent. Szóval ideje váltani, csak még egy kicsit meg van kötve a kezem.
    Ez a magyar valóság és még meg is vannak lepődve, ha ezek után én még több lóvét szeretnék. Itt sajna a könyörgés nem megy, itt sajnos a felmondással fenyegetés megy, mert annyira azért szarevők, hogy tudják, lehet pótolni engem, de mennyiért? Az a nem mindegy...
    Pusztán rendszergazdai szolgáltatásért a dupláját kérik ma, mint amit én a felsoroltak mellett kapok. Ja és azok nem fognak 5 percen belül intézkedni...
    Létesítmény üzemeltetés? Phew...idehoztak egy céget, kurva nagy marketinggel "majd mi megoldjuk (wir schaffen das)" címmel a takarítást. Kirúgták a 4 megbízható takarítónkat, helyette kiszervezték. 3 hónapig ment a huzavona, tönkretették a takarításra használt eszközeinket, a padlót, nem volt takarító, nem volt kiürítve a kuka,stb, havi 2,5 milláért...

Na jó, hagyjuk is...mesélhetnék órákon át, de ez a fórum nem erről szól. Bocs hogy offtopic voltam.
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2024.05.22. 10:59:30