Egosoft X4
-
kisiku #6901 Megint én, illetve még mindig én vagyok. Szerintem aki szereti a SW univerzumot és újra izgalmakat akar átélni, az rakja fel az Interworlds modot.
Én nem tudom abbahagyni. Ez az amire régóta vágytam, mert a Lyukas Arc nem csinálta meg. Még DOS-os időkben nyomtam (Gravis Ultrasound-dal) az X-Wing és Tie Fighter játékokat, de hogy vezethetek, mászkálhatok egy ISD-n vagy egy nagyobb hajón, az mindig egy régi vágyam volt.
Mivel sokat elmondtam, mást nem nagyon tudok, de annyit hozzátennék, hogy nem olyan könnyű, mint az alap X játék, tehát az űrhajók jól vannak egyensúlyozva és mivel sokkal többféle van, mint az alapjátékban, így a kombinációs lehetőség is nagyobb.
Már több, mint 1 hónapja tolom, napi szinten, amennyire időm és erőm engedi, ott tartok, hogy épül a második hajógyáram, nagyon sok tervrajz megvan, flottákat építek lassan, mert rengeteg a kombinációs lehetőség.
Korábban volt kérdés, hogy friss verziót honnan lehet leszedni. Nekem sikerült a Discord-on megtalálni, mert a Nexusmod-ra csak a 0.70-es került eddig fel, és én a 0.73-at tolom, ami egy javított változat. Természetesen folyamatos a fejlesztés.
Két fontos mondat a fejlesztőktől a játékkal kapcsolatban:
"Forget about vanilla-game combat balance, you will need to learn/adopt to SWI balance with open mind."
"You are not Luke or Anakin, you will die in fragile fighter along other fighters to massed fire and larger ships. "
Ez utóbbi tényleg így van. vadásszal leginkább akkor repülök, ha jönnek a sajátjaim is, kb 20-50-en. Viszont kiváló Gunship-et és Korvettek vannak (nagyon sokféle)
Majd rakok be képeket, mert csináltam jó párat, csak most dolgoznom kell. Folyt. köv.