Egosoft X4
  • kisiku
    #6418
    Egyébként, amit István ír, én az Asgard-dal voltam így, hogy a tervrajzát meg tudtam venni és magamnak tudom is gyártani, de pl az Earth nevű szektorban (valami ismeretlen szektor ) lévő shipyardon azt írják, hogy nem rendelhető, ja meg a Syn sem...
    Egyébként rendet raktam teljesen a galaxisomban olyan szinten, hogy azóta nem vesztek el transzportokat vagy jóval ritkábban. De még így is (nem vádolom meg többé a gépet, hogy csal) meg-meg jelenik egyszer csak az áthatolhatatlan ellenőrző pontjaimon túl egy Xenon I...érdekes módon. Mindezt úgy hogy szinte mindenhol műholdjaim vannak, tehát látom a mozgást. Most így szép lassan az összes sztori küldetést végigjátszom.
    Időközben kitapasztaltam már a flotta parancsokat is, meg a mobil szerviz hajókat is, és tényleg, a rombolóim mennek és dokkolnak (ha én vezetem, nem tudok dokkolni) az Auxiliary hajóimra javításra és, meg is javítják őket.

    Az Intercept with commander pedig csak S-M hajók ellen küldi őket harcba, nagyobb ellen nem. Az Attack with commander meg csak akkor megy, ha nem én vezetem a commander hajót. A Defend-re nem csinál semmit, a többit meg nem használom.
    Kicsit hiányolom a Khaak-ok szerepét. Az X2-ben komoly ellenfelek voltak.