Egosoft X4
-
kisiku #6411 Vissza a játékra. Érdekesen alakulnak az egyes történet-alapú küldetések.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyakorlatilag azt lehet mondani, hogy minden faj/nemzet/szervezet felhasznál téged a másik ellen. Pl.nemrég lenyomtam a Hatikvah-t, ugyan már +30-as voltam velük, de miután megmentettem a Yaki-t, további lehetőségek jöttek, így belevágtam. Azok pl felhasználtak az Scale Plate Pact ellen, a Terran az Argon ellen akar, az Argon az ANT ellen, a Split a különböző Split családok ellen, a Paranid dettó, belevágtam a kalózos küldetésekbe is...hál' istennek eddig mindig úgy jöttem ki a végén, hogy nem utált meg senki.
Amióta megvan a mozgó Halálcsillagom és újra megtaláltam az "object magnet" gombját, elképesztő mennyiségű dolgot gyűjtöttem be a kitakarítandó Xenon szektorokból. Van a Yaki-nál is ilyen küldetés, hogy takarítsak ki nekik 3 komplett Xenon rendszert, ennek a fele már megvan. Szinte már sajnálom is a gépeket, amióta nem tudnak ellenem mit tenni. A biztonság kedvéért építek még egy Asgard-ot, és úgy nézem, elkezdték a Terranok is építeni, de mindig csak akkor van komoly változás, ha én takarítok, egyébként mint a törött szárnyú madár, olyan gyengék a fajok a Xenon ellen.
Az is érdekes, hogy az én tulajdonomban lévő szektorba is építenek a baráti fajok. Ilyenkor ő is fizet nekem "földhasználati" díjat? Vagy azt csak nekem kell feléjük?