Egosoft X4
  • kisiku
    #6410
    Teljesen egyetértünk, ugyanígy csinálom. Csak akkor húzom, amikor már majdnem csere előtt állok, de még sajnálom rá a pízt, illetve kíváncsi vagyok, mit tud, stb. De én mindig úgy használom, ahogy kijön a gyárból. Kivéve a gyári hűtőt, azt azonnal cserélem. Megpróbálom mindig ár-érték arányosan összerakni, amit tudok, rengeteg "issues" és egyéb témákat olvasok el egy-egy alkatrésszel kapcsolatban, mielőtt megveszem, hogy kb tudjam, mire kell számítanom. A MS szerverekkel és termékekkel is ez van . Mielőtt frissítem, megnézem mit fog elba*ni.
    Az Asussal nekem is rossz tapasztalataim vannak az utóbbi időkben, az elején, a 90-es évek elejétől kb a 2 ezres évek elejéig jók voltak, minőségi dolgokat gyártottak,sok extrával, ma már inkább csak marketing és hype. Én Gigabyte és MSI párti lettem, kiválóan összeillenek, sem fagyás, sem akadozás, semmi nincs. Asus lapon nekem már durrant el kondenzátor, igaz egy régi Dell sorozatnál is, bár azt azonnal gariban cserélték, sőt vissza is vonták azt a sorozatot.
    Ha CAD-ezel, igen oda kell a teljesítmény.Nekem is van itt egy erősebb MSI laptopom, amit 3D tervezésre használunk, Peel3D/ISense3D scannerrel.