Egosoft X4
  • kisiku
    #291
    Köszönöm, igazából arról akartam mesélni, jól ráéreztél,dúl a szerelem, csak nem akartam felhozni tök más témát, elvégre itt egy videojátékról beszélgetünk :) Hamarosan újra elutazok abba a világba, ami elképesztő erőt adott tavaly is.
    Tudod/tudjátok betöltöttem a 39-et is pár napja (tudom, többetek még idősebb) és néha azért megáll az ember és elgondolkodik, hogy mit ért el, mi van még hátra, majd legyint és marad a valóságban, a jelenben, aztán elmosolyodik.
    Igen, tudom, tartozom a fotókkal is tavalyról, de azért ez egy olyan hely, függetlenül attól, hogy jó emberek is vannak itt, ahol azért a fórumozók nem vállalják fel arccal, hogy kik.Tudom, van felhő is... :)

    Eredeti mondandómba kicsit belefűztem, hogy azért látszik, akik ezt az X sorozatot készítik, olyan emberek, akiknek vannak érzelmeik és érzéseik vagy csak szimplán a fantáziájukra van bízva, de akkor is fenomenális.
    Elkezdjek dicsérni valami mesterségeset? Miért ne? Munka, nem is kevés, művészet, kreativitás, stb,stb. Illúzió a játék, de olyan mint egy könyv.Beleéled magad. Én amikor magányos voltam, vagy arra vágytam, akkor bekapcsoltam a Rebirth-öt és "kimentem" a világűrbe Zakharov mester fenomenális zenéit hallgatni, és csak nézni a világűrt...olyan mint amikor leülsz egy tóparton és bámulsz ki a fejedből relaxálva és arra vágysz, hogy csend legyen.
    Remélem, az új részben is lesznek ilyen mélyebb érzések vagy helyek, ahol még ha csak virtuálisan is, de kieresztheted a gőzt. Sajnos, mi már nem érjük meg, hogy utasként részesei legyünk egy akárcsak hasonló űrutazásnak is vagy mindannyian már a botot és a húgyos zacskót fogjuk magunk mellett remegő térddel , ezért marad ez.