Osiris: New Dawn
  • kisiku
    #98
    Ne, ne, ez teljesen jó, ezt csináltam a Subnautica-nál, csak jelenteni kell nekik "bugreport"-ként, már be is van építve ide is.
    Én most egy másik EA-s játéknál csinálok bugreport-ot.
    Egy fejlesztő cégnek ezek nagyon jó visszajelzések, mert sok mindent le tud belőle vonni (ja és megspórolhat egy csomó, hivatásos tesztelőt is) és ki tudja javítani."Több szem, többet lát"
    Én is csináltam már olyat, amit másoknak kellett tesztelni és nagyon jó dolog.

    Vissza a játékra. A "leütöm a lényt és elrepül 2 km-re" ezek szerint nem csak nálam jelentkezett , örülök.A támadásuk elég nevetséges.
    Az ágyú lő felfelé is, nekem az kezdő bolygón van egy bázisom nem túl messze attól a helytől, ahol villámlik (asszem Gravity Anomaly a neve), s oda kerültek valamilyen repülő lények, amikre ugyanúgy lő a robotágyú, mint a földiekre.Mondjuk ha a pajzs alól ki tudna lőni, azért az hab lenne a tortán! :) De akkor gyakorlatilag már semmi nem bánthatna minket.
    Az ötleted teljesen jó, oszd meg a fejlesztőkkel. Szerintem is jó lenne valami gas extractor vagy hasonló, mert tényleg idegesítő hogy a műanyag előállításához ilyen iszonyú mennyiségű hidrogén kell, még úgy is hogy találsz tartályt és gázt is bőven.
    Alakul ez, csak most megpróbálom nem elkövetni ugyanazt a hibát amit a Subnautica-nál...

    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2018.02.19. 08:40:38