Osiris: New Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Utoljára szerkesztette: csalad0801, 2026.02.23. 15:15:15
ChatGPT talán tud segíteni, próbáld meg.
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Nem volt valami vicces, mikor ki kellett szállnom a kocsiból és kézzel lelőnöm a nagy dögöt.
Mondjuk a küldetéseket is lassan tehetnék bele, hogy legyen storyja :)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Játszik még ezzel valaki? Mostanában eléggé felpörögtek a fejlesztések. Folyamatosan érkeznek a módosítások.
A single rész még mindig nem megy, csak a privát online. Nem is értem, mi az értelme, ha az nem, hogy néha szívasson és ledobjon.
Na mindegy.
Volt itt egy mentésem, de nem töltődött be jól. A 3 monitoros megjelenítést sem kezelte valami jól.
Így hagytam egyelőre.
Ha tudod, hogy tudok hozzád csatlakozni, akkor esetleg ránézek megint. De csak, hogy ne egyedül játszak.
Most viszont rengeteg új tartalom van és egyfolytában jön rá az újabb frissítés..
Utoljára szerkesztette: AnuluBamba, 2019.09.07. 15:57:23
Még a legelső próbálkozásnál nem volt hajlandó single-t indítani és csak multiban ment.
Nem tudom, hogy volt megoldva a játéknál, mert csak egyedül volt és azt gondoltam, hogy a szerver az én gépemen fut, de amikor a netem vacakolása miatt nem tudtam játszani, mert kidobált, akkor azért csak sikerült valahogy rábírnom a single-re.
Szóval én inkább hanyagolom a multi részt amíg rendesen meg nem csinálják a játékot.
Mert a béta nélkül mindenképp nagyon véges a játék, a béta meg nálam vacakol.
De nem érdemes. Nekem kétszer lépett ki cirka 30 perc alatt. Csak úgy, semmi hibajelzés.
Természetesen vesztek a dolgok, illetve újraindult a játék, de nem úgy adta már be a dolgokat.
Bár szebb és másabb is a játék, de az alap dolgok, nagyjából ugyan azok. Viszont itt már nem püfölni kell a hajót az alkatrészér, hanem szét lehet szedni. És külön lézervágónk is van a roncsdarabok begyűjtésére.
A raktér mintha sokkal kisebb lenne.
A roncs körül nem tudtam összeszedni mindent.
Ez a mostani talán jobb lenne (ha nem lépne ki, akkor jobban meg tudnám mondani, így viszont nem fogom erőltetni), de nekem nem úgy tűnik, mint amit fejlesztenének.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2019.09.06. 19:24:59
Engem inkább az érdekel, hogy mennyit fog most változni a játék, ezt azoktól kérdezem, akik tolták a régivel, meg most a bétával is.
Ready Player One
Ready Player One
Szerver cím: steam://connect/51.77.73.230:29016
A legegyszerűbb csinálni egy gyorsindítót és oda beadni a címet. Automatikusan indítja a játékot és csatlakozik a szerverhez.
De én már kicsit untam, hogy mindig tartályokba kell gyűjteni az anyagokat és a tankokat sem lehet semmivel összekötni.
Jó lett volna valami automata gyűjtő lehetőség és tartályos kocsikkal szállítani a bázisra.
A lövöldözős egységek 5-öt sebeznek, azt sem túl messzire. Annál még a csákányom is erősebb.
Nemrég indult egy egész jó Space Engineers szerver, többnyire magyarokkal, én most azon maradok. Ha lefutott, akkor lehet, hogy érdekelni fog a dolog.
Mert sajnos a lehetőségek eléggé korlátozottak.
Konkrétan nem látom a karikákat, csak a balnak a felső negyedét és a sebességet is csak saccolni tudom, mert jó esetben egy szám látszik, félig. De legalább nem kell tankolni...
Minden harcra is használható jármű lövedékenként csak 5-öt sebez? Elég gyér.
A Mecha Crab bejön. Nincs igazán előtte terepakadály.
Nekem ez a 20 óra is hetekig tart, jó esetben tudok 1 órát játszani vele hetente. Ritka amikor többet.
Főleg, hogy most kijött pár frissítés más játékokhoz.
Sajna a hibádba annyit tudok segíteni, hogy ha steam-es a játék csinálj egy file ellenőrzést, esetleg telepítsd újra. A mentésért nem kár, mert kb. 20óra játéktartalom van benne.
Nem sikerült Single Player módot indítanom, mert nem volt aktív a gomb. Ezért multiban csináltam egy privát szerót.
Viszont mi az, hogy kidob a saját szerveremről dc hibával?!?!?!?!
Hogy lehetne a jelenlegi mentést átvinni single módba?
Vagy, hogy lehet single módot indítani?
Még esetleg újra is kezdeném, a mostani tapasztalattal már gyorsabban menne a haladás. De az indokolatlan dc-k kedvemet szegik rendesen. Oké, hogy early, de akkor is...
Magyarítást nem tervez senki?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Én most egy másik EA-s játéknál csinálok bugreport-ot.
Egy fejlesztő cégnek ezek nagyon jó visszajelzések, mert sok mindent le tud belőle vonni (ja és megspórolhat egy csomó, hivatásos tesztelőt is) és ki tudja javítani."Több szem, többet lát"
Én is csináltam már olyat, amit másoknak kellett tesztelni és nagyon jó dolog.
Vissza a játékra. A "leütöm a lényt és elrepül 2 km-re" ezek szerint nem csak nálam jelentkezett <#nyes>#nyes>, örülök.A támadásuk elég nevetséges.
Az ágyú lő felfelé is, nekem az kezdő bolygón van egy bázisom nem túl messze attól a helytől, ahol villámlik (asszem Gravity Anomaly a neve), s oda kerültek valamilyen repülő lények, amikre ugyanúgy lő a robotágyú, mint a földiekre.Mondjuk ha a pajzs alól ki tudna lőni, azért az hab lenne a tortán! :) De akkor gyakorlatilag már semmi nem bánthatna minket.
Az ötleted teljesen jó, oszd meg a fejlesztőkkel. Szerintem is jó lenne valami gas extractor vagy hasonló, mert tényleg idegesítő hogy a műanyag előállításához ilyen iszonyú mennyiségű hidrogén kell, még úgy is hogy találsz tartályt és gázt is bőven.
Alakul ez, csak most megpróbálom nem elkövetni ugyanazt a hibát amit a Subnautica-nál...
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2018.02.19. 08:40:38