Transport Fever

uvayd3klw20ft2s6mwdj.jpg
  • kisiku
    #398
    Én most léptem ki a játékból, nem figyeltem, hogy csinált-e valamit, de neked legyen igazad.

    No, akkor még egy pár szót a repülésről, meg az iparról.
    Szóval, ahogy korábban említettem, a reptereket nagyon elméretezték és gyakorlatilag egy fillért sem hoz nekem.Most 1999-ben járok, van 950 millióm,de nem repülőkből.A Medium Airport kb 1,5-szer akkora, mint egy város, a Large pedig kétszer akkora! Hová az anyámba rakjam? Lásd képek.
    Aztán, repülők: Airbus A320 38 fő szállítására alkalmas. Én nem gyakran repülök, de konkrétan nem egyszer utaztam ilyennel és legalább 100-140 fős volt. A Boeing 757-re azt írja, hogy 58 utas...én úgy emlékszem hogy az a valóságban 200-250 fős, mert a 767-es volt 300 fős.
    A Concorde sem 28 fős, hanem 110...
    A repülők fel sem tudnak gyorsulni 850 km/órás sebességre egy Large térképen, mert kicsi nekik a térkép, sokszor ki is meg a nagyvilágba, lásd képek.

    Ipar: nem értem, hogy minden működik, de egy farm képtelen 0-25-ös (!) termelésre menni, úgy hogy a vasúti frekvencia 70 másodperc! Ja és egy műanyagüzembe szállítok, ami eszméletlen módon kezd termelni, mert olajat is adok neki bőven.Persze kíváncsi lennék arra is, hogyan lesz a búzából és kőolajból műanyag, de már régen tanultam kémiát...
    Szóval lényeg a lényeg, teljes rendszert kell kialakítani, elejétől a végéig és annyira érzékeny, hogy egy szerelvény megállásnál összeomlik az egész pillanatok alatt,ahogy korábban említettem.Mindezt normál fokozaton.Azért ez nevetséges és bődületes hiba.

    Akkor itt vannak képek.
    Ez lenne a Large Airport:



    Itt van, ahogyan kirepül a világból gép:



    Itt pedig egyik szerelvényem, amivel a térkép egyik feléről a másikra kell a műanyagot szállítanom, de legalább körönként 4.1 milliót hoz...



    Ja és van itt egy mozdony, amelynek a cockpit kameráját kicsit elb*ták, mert a hátulját látjuk mindig:



    Továbbá szégyenteljesnek tartom, hogy a világ első villamos mozdonyát a Kandót, meg sem említik a játékban.Csak ezeket a fostalicskákat, amiket utána fejlesztettek.Hát igen, mindent mi magyarok adtunk a világnak, a többit csak rólunk másolták...
    Látszik hogy németek csinálták, mert szinte csak DB vonatok szerepelnek, egy-két angol, francia,stb-vel.Az amerikait még nem próbáltam.