Transport Fever

uvayd3klw20ft2s6mwdj.jpg
  • kisiku
    A játékokhoz régen adtak leírást.Ma már snassz dolog, jöjj rá magadtól.Én ugye még a "régi világban" nevelkedtem, amikor is voltak leírások, végigjátszások,stb.Én ezt szeretném egy kicsit fenntartatni, ezért írtam az X-Rebirth-höz is egy közel 100 oldalas leírást. Itt is szívesen összefoglalnám a dolgokat, de egyrészt vannak tőlem sokkal profibb játékosok, másrészt még nem játszom oly' régóta vele, hogy mindent értsek a legapróbb részletekig.Még el kell töltenem egy kis időt vele, mire azt mondhatom, hogy igen, ezt is értem és átlátom.Természetesen nem csak egy fordítás lenne, hanem konkrét "hogyan keressünk pénzt" tippek a játékban.
    Sok embernek segítene, tekintettel arra, hogy nincs magyar nyelv a játékhoz és nem mindenki perfekt angolos.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Azért teszem spoiler-be, mert OFF leszek, de muszáj egy szolgálati közleményt megosztanom:
    Vigyázzatok nagyon, mert mostanában terjed a THOR VÍRUS! Új és ugyanolyan gusztustalan, mint a többi ransomware (Cryptolocker,CTB Locker,Cryptowall,stb), ugyanúgy nincs még védelem ellene, úgyhogy nagyon vigyázzatok! Semmilyen ismeretlen mail tartalmát, még akkor sem, ha hasonlít valósra ne nyissatok meg, főleg ne browserből közvetlen.Legyen backup-va minden anyagotok!
    Ha van esetleg köztetek windows-os vállalati rendszergazda, mint én is, írjon privátban és tudok pár tippet adni, hogyan lehet legalább elkerülni.
    OFF vége.

Bocsánat, úgy éreztem, meg kell osztanom, hogy más ne sz*pjon vele.

Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.11.15. 10:43:40